predivno!

ZAVOLEO JU JE PRE NEGO ŠTO JE UPOZNAO, SPOJILA IH JE TRAGEDIJA: Njihova ljubavna priča je nešto POSEBNO na estradi!

2

Bane je zavoleo Ninu mnogo pre nego što su razgovarali, a sada su u braku četiri godine. Povod upoznavanja bio je tužan, ali sve ostalo i te kako magično.

foto: Instagram
foto: Instagram

Poznati srpski kompozitor, tekstopisac i kantautor Bane Opačić zaslužan je za hitove naših najpoznatijih pevača i pevačica. Autor je više od 1.300 pesama za izvođače različitih muzičkih žanrova.

 

Poznato je da je u braku sa Marinom Pekić. U intervjuima ističe da mu je žena muza i da je neke pesme napisao inspirisan njom. Ljubav se desila na prvi pogled, ali ih je sudbina spojila tek posle deset godina i traje već četiri.

Naime, pre više od jedne decenije, Bane je na jednom nastupu u prolazu primetio nepoznatu devojku, a misli o njoj toliko su ga proganjale da joj je posvetio pesmu i nazvao je “Nina”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on

 

"Ime sam joj izmislio i zapisao ga u pesmu, presadio joj svoj karakter, stvari koje kod sebe volim i obrisao gomilu mana koje imam. Oči i pogled sam joj pozajmio da je lakše prepoznam, a telo joj bezobrazno zamislio savršeno. Sve sam to napravio i samo čekao da je zaslužim... I nije mi došla takva - došla je puno bolja", istakao je jednom prilikom Bane na svom Fejsbuk profilu. Nekoliko godina kasnije razmenili su poglede u Budvi, ali ne i reči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bane Opačić (@baneopacic) on

 

Usled tragičnih okolnosti na kraju su se upoznali.

 

"Godinama sam od prijatelja Darka Radovanovića, koji, nažalost, više nije sa nama, slušala “Bane je isto to rekao”. Kada nas je Darko napustio, htela sam da upoznam čoveka o kome sam toliko znala, da zajedno oživimo uspomenu na Darka. Kada smo se prvi put sreli, zagrlili smo se kao stari prijatelji. I to je bio On. Ja ga nikad nisam upoznala. Ja sam ga prepoznala", izjavila je Marina.

 

Na večnu ljubav njih dvoje zakleli su se 2013, a svoju romansu promovišu kao pravu ljubav.

 

 

makonda-tracker