otvoreno

NE KRIJE DA BI VOLELA DA SU I DALJE ZAJEDNO: Ana Nikolić otkrila kako se između Raste i nje rodila LJUBAV

0

Šarmantna pevačica ispričala je kako su se popularni reper Stefan Đurić Rasta i ona upoznali i zavoleli

foto: ATAImages
foto: ATAImages

Ana Nikolić se, nakon duže pauze, vratila na scenu i progovorila o mnogim temama koje su kopkale njene najvernije fanove tokom njenog odsustva sa estrade. Ona se u međuvremenu porodila, a potom i razvela od repera Raste, s kojim se upoznala zahvaljujući poslovnoj saradnji.


Kako je istakla u emisiji Premijera - Vikend specijal, pre nego što su se sreli mislila je da se njen bivši suprug zove – Rista.

 

Meni nešto nije išlo pred album i onda su mi predložili Rastu, ja sam čula "Rista". Otišla sam u studio i pustili su mi neke melodije, jedna od njih je bila i "Labilna" – rekla je ona i otkrila da je bila odševljena. – Ja sam skakala po studiju, govorila: "Ovo mi je vrh". I odemo mi iz studija, kažem Marku (Nikoliću, svom bratu, prim. aut.): "Ovo što smo uradili u kantu, s ovim ćemo da radimo". "Labilna" je bila otpevana u muškom rodu, ali ja sam reagovala, počela sam da se ježim i Rasta je rekao: "Ova pesma je bila planirana za mene, ali poklanjam ti je", i poklonio mi je – otkrila je pevačica.


Ona je priznala da se tada zbližila s reperom i da se sve dogodilo neplanirano.

 

1 / 8 Foto: M.M./ATAImages


Taj album je doneo prijateljstvo, pa ljubav. Mi smo se u početku družili, spontano se sve izdešavalo. U početku smo stvarno bili saradnici, ali to je jedina osoba čiji sam ja tekst otpevala a da to nije Marina (Tucaković, prim. aut.) – rekla je Ana.


Ona je, kao i tokom nedavnog gostovanja u emisiji Ognjena Amidžića, istakla da joj je bilo važno da otac njenog deteta bude neko s kim bi mogla da ostane prijatelj u slučaju razlaza, a Rasta je upravo takav muškarac. Ipak, ona ne krije da žali zbog razvoda.


Nažalost, ja bih volela da smo ostali u braku, ali prijatelji jesmo i imamo jako veliki razlog da budemo zahvalni našoj ljubavi jer je donela nešto najsavršenije na svetu, a to je Tara – kaže pevačica.

 

 

makonda-tracker