zajedno su skoro 40 godina

ISPRVA JE ODBILA NJEGOV POZIV DA IZAĐU: Predivna priča o tome kako je Bajaga u autobusu upoznao ŽENU SVOG ŽIVOTA

0

Pre nekoliko godina, jedan od najpopularnijih muzičara na ovim prostorima ispričao je kako je sreo svoju današnju suprugu Emiliju

foto: Aleksandar Jovanović Cile
foto: Aleksandar Jovanović Cile

Momčilo Bajagić Bajaga je od 1989. godine u srećnom braku s lepom Emilijom, a zajedno su bili i sedam godina pre venčanja.


Dok su devojke širom Jugoslavije čeznule za rokerom, njegovo srce uvek je pripadalo samo njegovoj izabranici, a jednom prilikom Bajaga je isprčao kako su se njih dvoje upoznali. Kako je otkrio, sve se dogodilo u gradskom prevozu.

 

U busu sam je prvi put pitao da li bi htela da izađe sa mnom u nedelju, a ona je rekla da nedeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je "o'ladila", jer ko ne izlazi nedeljom? – pričao je Bajaga jednom prilikom Novostima. – Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam... Ja onda nisam postavljao nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je "truba". Tek posle nekoliko meseci smo "profurali".

 

1 / 3 Foto: Aleksandar Jovanović Cile


Njihova ljubav izdržala je brojne izazove i ostala jaka posle svih ovih godina, a njena kruna su njihova deca Marko i Anđela.


O javnim se osobama svašta piše. Ema je to stvarno dobro podnela, posebno tih prvih godina naše veze koje su bile najluđe. Nismo mogli da idemo na letovanje negde gde idu svi. Na Mljetu smo jednom otišli na neku daleku plažu kako bi bili sami. Međutim, od nekuda se pojavilo petoro ljudi koji su samo sedeli i gledali u nas – ispričao je Bajaga.

 

 

makonda-tracker