ludo se zabavljaju

"ODRŽAVAJTE ŽENE I U IZOLACIJI": Milan Kalinić nasmejao pratioce i otkrio im kako provodi vreme sa suprugom

0

Popularni voditelj i glumac poznat je po svom smislu humor.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Milan Kalinić godinama je u srećnom braku sa Sandrom, a jedna od njihovih tajni ljubavi svakako je to što, kako se to obično kažu, parovi koji se smeju zajedno i ostaju zajedno.


Voditelj i glumac ovog puta priredio je jednu šalu za svoje pratioce na Instagramu, a asistentkinja je bila upravo njegova draga. Oni su, naime, pozirali to što je Milan supruzi sređivao nokte, uz potpunu manikirsku opremu — lampicu, turpije, lakove...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kalinic.milan@yahoo.com (@kalinic.milan72) on


Održavajte žene i u izolaciji. Onlajn kurs manikira završen uspešno, mogu vam reći — odličan sam đak, tako da, sve zainteresovane devojke, javite se — našalio se Kalinić i dodao da gratis radi i brazilsku depilaciju.

 

Ovaj par je našao način da se zabavi u samoizolaciji zbog virusa korona, a u komentarima nam kažite kako vama prolazi vreme dok dajete svoj doprinos sprečavanju širenja virusa.

 

***

 

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

Eksperti su objasnili i treba li dezinfikovati namirnice, kako sprečiti magljenje naočara za vid dok nosimo masku, ima li poente nositi pamučnu masku, na kom mestu u domu se najbrže prenose virusi, kako pravilno rukovati sredstvima za dezinfekciju i izbeći trovanje, ko su superkliconoše i još mnogo toga što nam može pomoći u borbi protiv virusa korona,a pronaći ćete OVDE.

 

 

#OstaniKodKuće

 

 

 

makonda-tracker