obavezno je poslušajte

"IMA NEČEG DOBROG U OVOME": Neda Ukraden spada u grupu kojoj je kretanje POTPUNO zabranjeno i ima VAŽNU PORUKU

0

S obzirom na to da je u avgustu napunila 69 godina, popularna pevačica spada u one kojima je izlazak zabranjen tokom pandemije virusa korona. Ipak, njoj to ne pada teško.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kako je pevačica istakla, ona poštuje sve mere propisane kako bi se sprečilo širenje virusa i kako bi se društvo zaštitilo u ovim teškim trenucima.

 

Ona je napomenula da je ovo prilika da dobro razmislimo o svojim prioritetima.


Pogledajte šta je jedan viruščić napravio, Umirio je ulice, nema saobraćajnih nesreća, kriminalaca, ubistava, pročistio je vazduh i mnogo je manje zagađenja. Ima nečeg dobrog u svemu ovome. Ljudi, podvucite crtu i odredite svoje prioritete, ovo nam je dobro došlo da se malo primirimo i razmislimo. Kakve su to sada psihoze ljudi da ne mogu biti sami? Dajte, molim vas! Sve će ovo brzo proći pa ćemo ići u restorane — ističe za Srpski telegraf živa legenda pop muzike na našim prostorima.

1 / 6 Foto: Ana Paunković

 

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker