evropa bruji o njima

NJEGOVI RODITELJI SU JOJ PRETILI, ALI ONA VIŠE NE ĆUTI: Bivša devojka fudbalera ispričala kako ga je prevarila s kolegom

0

Tokom jučerašnjeg okršaja Real Madrida i Mančester sitija, oči u oči našla su se dvojica fudbalera koje vezuje burna prošlost.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mančester siti odneo je pobedu kada je belgijski fudbaler Kevin de Brujne (28) pogodio penal, odnosno dao gol golmanu Tibou Kurtoi (27), svom sunarodniku s kojim je pre nekoliko godina bio deo ekipe londonskog Čelsija.

 

Kako britanski mediji danas pišu, De Brujne je savladao kolegu osam godina nakon je Kurtoa bio u tajnoj vezi s njegovom devojkom!

 

Karolin Lijnen otvorila je pre nekoliko godina dušu za medije i ispričala kako je 2014. godine bila s golmanom da bi se osvetila Kevinu de Brujneu. Ona je istakla da je i sama želela da njena afera s Kurtoom ostane tajna, ali je progovorila kada ju je De Brujne pomenuo u svojoj knjizi.

 

Nisam to pominjala jer su mi Kevinovi roditelji rekli da će me tužiti ako ispričam to. Bila sam pod pritiskom i nisam mogla da stupim u kontakt s Kevinom.

 

foto: Profimedia

Sve sam poštovala. Ali onda je Kevin u svojoj knjizi „Nekad bude jednostavno“ napisao da sam imala aferu s Tiboom. Zato sam odlučila da više ne ćutim — počinje svoju ispovest Karolin.

 

U leto 2012, Kevin mi je rekao da je bio s mojom najboljom drugaricom. Rekla sam mu da bira: ona ili ja. Bila sam spremna da mu dam još jednu šansu, ali naša veza posle toga više nije bila ista. Otputovala sam u Madrid, a i Kevin je mislio da je to dobra ideja. Pitala sam ga pre toga. Ali onda se desilo nešto što nije trebalo — priča Belgijanka za Story magazine.

 

U to vreme, Tobi Kurtoa bio je na pozajmici u Atletiko Madridu i Karolin je provela neko vreme s njiom.

 

foto: Profimedia

Kako je istakla, golman se divno ponašao prema njoj.

 

Te večeri, Tibo mi je ponudio ono što tokom tri godine veze s Kevinom nisam imala. S Tiboom sam mogla da pričam o svemu i spremio mi je ukusan obrok. Kevin to nikad nije uradio za mene. Kevin me je prevario, pa sam pomislila „Zašto i ja to ne bih uradila njemu?“

 

Navodno, De Brujne je bio „skrhan“ posle njene prevare, a mediji pišu da su fudbaleri uspeli da izglade svoj odnos.

 

 

makonda-tracker