ne mari za kritike

ZGODNOG FUDBALERA ZAMENILA JE NJEGOVIM MLAĐIM KOLEGOM I PRIJATELJEM: Najkontroverznija žena fudbalera godinama je glavna tema u Evropi

0

Vanda Nara (32) definitivno je supruga fudbalera o kojoj se najviše priča i piše proteklih godina. Čak i oni koji nisu skloni tračevima ne mogu da odole da ne prokomentarišu poteze žene koju neretko nazivaju najmoćnijom u italijanskom i, uopšte, evropskom fudbalu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Zgodna argentinska lepotica karijeru je započela u pozorištu, ali je već njen prvi posao prekinut skandalom: optužila je jednog kolegu i njegovu suprugu da su je zlostavljali. Potom se 2011. godine proslavila učešćem u jednom televizijskom plesnom takmičenju, koje je pak napustila kako bi se suprugu Maksiju Lopezu (35) pridružila u Italiji.

 

 

Njen sunarodnik Lopez u to vreme nastupao je za Kataniju, a par je uživao u ljubavi i porodičnoj sreći s trojicom sinova: Valentinom Gastonom, Konstantinom i Benediktom. Međutim, baš kada je sve izgledalo idealno i kao da njihova evropska bajka nikad neće prestati, sreći je došao kraj: par se rastao 2013. godine, a svetska javnost brujala je o Vandinoj preljubi. Naime, mediji su došli do saznanja da je plavokosa lepotica u paralelnoj vezi s Maksijevim kolegom iz reprezentacije i prijateljem Maurom Ikardijem (26)!

Kako je u svojoj knjizi sam Mauro objasnio, Vanda je prva kontaktirala s njim dok je još bila u braku s Maksijem Lopezom.

 

Vanda i Maksi Lopez u danima ljubavi
Vanda i Maksi Lopez u danima ljubavifoto: Profimedia

 

- Dan pre nego što sam krenuo na prijateljsku turneju u Sjedinjene Države, dobio sam poruku od Vande. Bio sam iznenađen jer sam obično pričao s Maksijem, ne s njom. Pitala me je mogu li da joj kupim ajped u Americi jer još uvek nije mogao da se nabavi u Italiji. To me je podstaklo na razmišljanje. Je li Vanda zaista želela tablet ili je samo tražila izgovor da stupi u kontakt sa mnom? - napisao je Mauro.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani.

makonda-tracker