zaljubljeni kao prvog dana

DOŽIVEO JE TRAGEDIJU, A ONDA UPOZNAO LEPU NOVOSAĐANKU: Ljubavna priča fudbalera kom je dolazak u Srbiju promenio ŽIVOT

3

Dolazak slavnog portugalskog fudbalera u Srbiju pokrenuo je niz dobrih stvari u njegovom životu, nakon što je doživeo veliku tragediju

foto: Instagram
foto: Instagram

Nakon tragične ljubavne priče i smrti devojke, slavni portugalski fudbaler Ugo Vijeira zavoleo Novosađanku Ninu Aleksić sa kojom je u skladnom braku i danas.

 

Njih dvoje su se upoznali krajem 2015. godine i vrlo brzo su se zaljubili i započeli vezu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Aleksic (@nina_pop_up) on

Iako su se trudili sa sakriju vezu to im nije pošlo za rukom.

 

– On je često išao kod nje u Novi Sad, ali i ona je dolazila kod njega u Beograd. Išla je i na utakmice Crvene zvezde kako bi bodrila svog dečka. U međuvremenu, Nina je ostala trudna. Međutim, njih dvoje nisu želeli da se to sazna, pa su se trudili da budu obazrivi. Recimo, na društvenim mrežama nikad nisu postavljali zajedničke fotografije – rekao je ranije za Informer izvor blizak srećnom paru.

 

Pre dve godine su Srpkinja i Portugalac dobili i ćerkicu koju su nazvali Bjanka Estrelja (Zvezda) Oliveira, a njeno ime inspirisano je upravo fudbalskim klubom iz Srbije koji je okrenuo Ugov život.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugo Vieira (@hugovieira10) on

Portugalski napadač je nedavno putem društvenih mreža životnoj saputnici čestitao rođendan zajedničkom fotografijom sa jedne od svečanosti na kojoj su bili, a mnogi su primetili da zaljubljeni par izgleda presrećno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugo Vieira (@hugovieira10) on

Podsećamo, Ugo Vijera doživeo je veliku tragediju u januaru 2015. godine, kada je njegova tadašnja devojka preminula od posledica opake bolesti sa kojom se borila.

 

 

makonda-tracker