nisu ostali nemi

CELA ITALIJA BRUJI DA MU JE MANEKENKA RAZORILA BRAK: Aleksandar Kolarov i vatrena lepotica se oglasili nakon tračeva o njihovom odnosu

0

Iako nikad za medije ne govori o svojoj privatnosti, srpski fudbaler nije prećutao tračeve o tome kako mu je brak uništen zbog preljube.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Igrač FK Roma i kapiten srpske reprezentacije Aleksandar Kolarov (34) proteklih nekoliko godina privlači mnogo pažnje medija, i to zbog nefudbalskih tema. I ovog puta italijanska štampa bavila se njegovim emotivnim statusom, pa su se pojavili članci o tome kako se Kolarov razvodi zbog manekenke Kristine Bučino (34).

 

Fudbaler se, piše se, razbesneo zbog ovih navoda.

 

 

Sramotno je i neprihvatljivo kakve su laži objavljene o mom privatnom životu — napisao je on na Instagramu.

 

Kako javljaju italijanski mediji, oglasila se i Kristina Bučino, koja je istakla da čak ni ne zna ko je Aleksandar Kolarov.

 

1 / 12 Foto: Profimedia

 

Inače ne reagujem na provokacije, ali sada sam morala. Od jutros mi pišu da će se neki čovek razvesti zbog mene, a ja ne poznajem tu osobu. Ne znam ko plasira ove laži — objasnila je ona.

 

Srpski fudbaler je već 12 godina u braku s Vesnom Kolarov i imaju dvoje dece — Unu i Nikolu, a mediji su pisali da mu je ona oprostila preljubu s Kristinom Mijačević, s kojom je 2015. godine dobio sina Petra.

 

 

makonda-tracker