ništa nije krila

NAZIVALI SU JE PERVERZNOM I PEDOFILKOM: Preminula voditeljka je bivša devojka princa Harija i još jedne superzvezde

1

Britanska voditeljka Karolin Flek (40), koja je juče pronađena u svom stanu bez znakova života, pre nekoliko godina se viđala s najpoznatijim Englezima na svetu

foto: Profimedia

Flakova se 2011. godine viđala s Harijem Stajlsom, kada je pevač imao samo 17 godina, a ona 32.

 

Hari Stajls 2011. godine
Hari Stajls 2011. godinefoto: Profimedia

Znala sam da je zaljubljen u mene, bilo je očigledno. Pričao je to i po magazinima, rekao je svojim prijateljima. Bilo je to laskavo i nalazila sam da je zabavno. On je bio pomalo drzak muškarac/dečak sa očaravajućim osmehom koji je dobijao ono što oje želeo. Svakako, nikad nisam imala osećaj da sam toliko starija od Harija — otkrila je Flakova u svojoj autobriografiji i dodala da se osećala kao da ima 18 godina.

 

Međutim, britanska javnost nije tako gledala na njihov odnos.

 

Sve je počelo kad je Hari uslikan kako jednog jutra izlazi iz moje kuće. Kad se to pojavilo, otvorena je sezona! Posle toga, bilo ko mogao je da kaže bilo šta. Na ulici su mi ljudi vikali da sam „pedofil“ i „perverznjak“. Obožavateljka grupe One Direction je imala vudu lutku s mojiim likom i zabadala je strelice u delove tela. Pomislili smo: „S*anje, ovo je otišlo u mračnu krajnost“. Tako da smo možda uradili i nešto pogešno, ko zna — zaključila je tada Karolin Flak.

 

 

makonda-tracker