tragedija

SLAVNA VODITELJKA PRONAĐENA MRTVA U SVOM STANU: Porodica saopštila tužne vesti, sumnja se na SAMOUBISTVO

0

Nepuna dva meseca nakon što je završila u pritvoru zbog fizičkog napada na svog 13 godina mlađeg dečka, slavna voditeljka pronađena je mrtva

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Britanska voditeljka Kerolajn Flek (40) pronađena je mrtva u stanu u Londonu, a tragične vesti javnosti je saopštila njena neutešna porodica, koja je zamolila za privatnost u najtežim trenucima.

 

- Obaveštavamo vas da je naša Kerolajn preminula danas, 15. februara. Molimo medije da poštuju privatnost porodice u ovim teškim trenucima - stoji u saopštenju porodice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

Karolina je preminula je neposredno pred suđenje za napad na partnera Luisa Bartona, koga je pretukla krajem decembra 2019. godine zbog sumnje da ju je prevario.

 

Voditeljka je tada završila u pritvoru, a nesrećni mladić u bolnici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline (@carolineflack) on


Čelnici televizije na kojoj se prikazuje rijaliti "Love Island" koji je vodila, nisu mogli da se izbore sa medijskim pritiskom zbog skandala koji je napravila Kerolin i dali su joj otkaz.

 

Kerolajn, pogođena ovim vestima, tada je odbila da prihvati da je dobila otkaz i nastavila da se na društvenim mrežama predstavlja kao voditeljka rijalitija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline (@carolineflack) on

 

Uzrok smrti slavne voditeljke još uvek nije poznat, a prema navodima stranih medija, sumnja se da je u pitanju samoubistvo.

 

Kako pišu britanski mediji, advokat porodice navodno je otkrio da je voditeljka sama sebi oduzela život, međutim ovi navodi još uvek nisu zvanično potvrđeni.

 

 

makonda-tracker