foto

PAŽLJIVO MU POGLEDAJTE PRSTE! Nakon što je Megan Markl skinula burmu, princ Hari uradio nešto JOŠ ZANIMLJIVIJE

1

Dok je uživala u svom miru u Kanadi, a njen suprug se u Britaniji nosio s napadima javnosti i medija, vojvotkinja od Saseksa viđena je bez burme, zbog čega je Harijevo jučerašnje ponašanje još interesantnije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što su princ Hari i Megan Markl objavili da se povlače s funkcija „viših“ članova kraljevske porodice, mladi vojvoda od Saseksa ostao je u Velikoj Britaniji zbog sastanka s kraljicom Elizabetom II, ocem princem Čarlsom i bratom princem Vilijamom, a njegova lepa supruga vratila se u Kanadu, gde je par proveo božićne praznike i nakratko ostavio sedmomesečnog sina Arčija.

 

 

Kada je prvi put viđena u javnosti nakon niza neprijatnih događaja koji su britanskoj kraljevskoj porodici pokvarili početak 2020. godine, paparaci su primetili nešto neobično ― Megan nije nosila burmu! Vojvotkinja od Saseksa uživala je u poseti pozorištu, nakon čega je uslikana bez svog venčanog prstena, što je, očekivano, pokrenulo lavinu tračeva da u njihovom braku ipak nije sve savršeno.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Megan je posle nekoliko dana vratila burmu, a onda se dogodilo nešto još zanimljivije.

 

Naime, princ Hari juče se vratio svojim dužnostima, pa se družio s decom koja su igrala ragbi na travnjaku pored Bakingemske palate. Ovo je, navodno, poslednja Harijeva dužnost pred početak „perioda tranzicije“, kako je kraljica nazvala njihovo dizanje ruku od života u britanskoj kraljevskoj porodici.

 

Vojvoda od Saseksa bio je lepo raspoložen, nasmejan, šalio se i razgovarao s malim sportistima, ali mnogima je „zapalo za oko“ da je sve vreme nervozno držao burmu. Mladi princ je prstima desne ruke stiskao prsten na levoj, okretao ga i igrao se njim.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Strani mediji komentarišu ovako neobično ponašanje princa Harija, koji je obično opušteniji u javnosti, kao znak da mu supruga nedostaje, ali ima i onih koji smatraju da je ovo znak da ipak nije sve savršeno u braku Saseksovih.

 

 

makonda-tracker