ljubavna priča

"TI SI TAJ KOJI MOJ ŽIVOT ČINI PREDIVNIM": Ona je NETIPIČNA žena fudbalera, a ljubav suprugu iskazuje na NAJLEPŠI NAČIN!

0

U braku su već 11 godina i malo je reći da se obožavaju.

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Miloš i Mirjana Krasić obeležavaju 11. godišnjicu skladnog braka, a tom prilikom je supruga poznatog fudbalera uputila emotivne reči svom voljenom:

 

- Ti si taj koji moj život čini predivnim. 11, ️volim te - napisala je ona.

 

Mirjana, inače, nije tipična "žena fudbalera". Miloš i ona imaju troje dece, ćerke Sofiju i Milu, kao i sina Mihajla, a u braku su od 2008. godine.

 

1 / 4 Foto: Damir Dervišagić

 

Krasićeva supruga je posvećena porodici, a završila je Pedagoški fakultet. Milošu je Mirjana najveća podrška, a zaljubio se u nju čim ju je video!

 

Fudbaler je jednom prilikom ispričao kako su se upoznali:

Upoznali smo se 2003. godine u Žablju, nadomak Novog Sada. Bio je turnir u fudbalu na kojem su igrali moj i Mirin brat, u istoj ekipi. Mene su danima zvali da dođem da ih gledam uz obrazloženje da se igra superfudbal, ali i da vidim koliko ima lepih devojaka u Žablju. I odem. Sećam se kada se utakmica završila, publika se razilazi, a ja ugledam NJU. Tek se vratila sa mora, pocrnela, imala je neke bele naočari, puštenu kosu...Odmah sam odlepio! Pomislih, šta je ovo. Prišao sam joj i upoznali smo se", ispričao je Miloš svojevremeno za Blic Puls.

 

makonda-tracker