BLISTALA

Ekstra Nena održala lekciju elegancije: Evo kako se nosi ODELO u svečanim prilikama

0

Juče je u Beogradu održano  "Beogradsko proleće" koje je okupilo velika imena iz sveta muzike i filma

Snežana Berić u belom odelu
Snežana Berić u belom odelufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Među predivnim aufitima i gracioznim haljinama koje su damski iznele domaće pevačice i glumice koje su bile mešu zvanicama, našla se i elegantna Snežana Berić (64) u belom odelu.

 

Ekstra Nena važi za jednu od najlepših pevačica na našim prostorima koja nije uradila nijednu hiruršku intervenciju, a ovog puta je dokazala kako lepim ženama sve lepo stoji.

 

Nena je za ovaj događaj odabrala bele elegantne pantalone sa dubljim strukom, a gore je obukla takođe beli sako, klasičnog kroja.

1 / 4 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Ovaj autfit je upotpunila jednostavnim, a vrlo efektnim dughačkom zlatnom ogrlicom i belim sandalama sa kaišićima.

 

S obzirom da su naše poznate dame već počele da nose odela neobičnih boja i modela, obećava nam da će ovo postati hit za proleće 2024. godine kao nezaobilazna kombinacija za bilo koji vid večernjeg okupljanja.

 

Nena je inspiracija mnogima, zato verujemo da će se mnoge žene odvažiti i nabaviti komad jednog ovakvom šik i elegantnog odela.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

 

Bonus video

 

makonda-tracker