bravo

I u Kanu bi se mnogi okrenuli za njom: Haljina Dragane Mićalović je prava MODNA MAGIJA rezerisana za SAMOUVERNE DAME

0

Sačinjena od mnogo tila koji od struka pada i daje izgled moderne princeze nikog nije ostavio ravnodušnim 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Sinoć je u Beogradu održano "Beogradsko proleće" koje je okupilo mnoge ličnosti iz sveta muzike i filma.

 

Među zvanicama se našla i Jelena Tomašević, koja je bila i pobednica i koja je svojim savršenim stajlingom pobrala simpatije okupljenih kolega i prijatelja. 

 

Osim Jelene veliku pažnju izazvala je i prelepa haljina glumice Dragane Mićalović, koja je na događaj došla u pratnji kolege Mikija Damjanovića.

Njih dvoje su bili veoma lepo raspoloženi, a nakon što su pozirali pred okupljenim fotografima zauzeli su svoja mesta i uživali u druženju sa kolegama.

 

Sve oči prisutnih bile su uprte u Draganinu prelepu haljinu u stilu moderih princeza, koja je bila kreirana tako da privuče pažnju i učini da izgleda fantastično.

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

Raskošna balska haljina u crnoj bolji bila je kombinacija tila i čipke, veoma dugačka i sa upadljivim dekolteom koji je isticao gornji deo tela glumice. 

 

Predimenzionirana suknja sašivena od mnogo slojeva tila padala je od struka na dole i činila je da glumica izgleda poput princeza iz najlepših bajki. Gornji deo je bio sačinjen od korseta, koji je istakao njen struk i vitke, kao izvajane ruke. 

 

Draana je kosu podila u elegantnu punđu, a samo krajevi njene prelepe braon kose padali su u blagim uvojcima preko lica i činili da izleda savršeno. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Izdanje Cece koje je oduševilo fanove 

 

 

makonda-tracker