ŠIK & ELEGANTNO

Lepa Brena zna kako u jednostavnom odelu izgledati ZANOSNO: Tajna je u kroju, boji i materijalu, a utisak je – savršen

0

Poslednjih godina mnoge dame se sve više odvažuju da svoju ženstvenost iskažu kroz elegantna odela, a folk diva obukla je vrlo efektan mode

Lepa Brena u elegantnom ženskom odelu
Lepa Brena u elegantnom ženskom odelufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Slavna pevačica Lepa Brena gostovala je u emisiji Ami G Show, a bila je, kao i uvek, na visini zadatka što se tiče odevne kombinacije.

 

Za ovu priliku se odlučila na žensko odelo kraljevskoplave boje koje, čini blago strukiran plišani sako i pantalone širokih nogavica, koje dugonogoj pevačici savršeno stoje.

 

Elegancija s jedne strane, dok s druge nema tog gledaoca koji kao omamljen nije gledao u svedenost i jednostavnost detalja koji su upotpunjavali ovaj izgled.

 

Lepa Brena u elegantnom ženskom odelu
Lepa Brena u elegantnom ženskom odelufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Savršeno kombinovane minđuše u istom tonu kao i samo odelo, narukvice koje su dodale notu sofisticiranosti, sve ovo je činilo jedan jak i odlučan kombo koji je samo naša pevačica mogla da iznese.

Naravno, Lepa Brena je mudro odabrala visoke potpetice crne boje koje upotpunjuju sam look, a tu su i da razbiju stereotip odela kao dosadnog.

 

Lepa Brena za gostovanje u emisiji obukla savršeno plavo odelo
Lepa Brena za gostovanje u emisiji obukla savršeno plavo odelofoto: Antonio Ahel/ATAImages

Čini se da je proteklih godina sve više javnih ličnosti odlučuje da izađe iz zone klasike i komfora, te oblače ozbiljne komade koji odaju poseban utisak jakih i moćnih žena, uz dašak razigranosti zahvaljujući izboru materijala i boja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker