tako se to radi

Kako će se ovog proleća nositi PRUGE? Kraljica Leticija i princeza Leonor održale MODNU LEKCIJU i oduševile Španiju

0

Svedeno izdanje princeze Leonor i njene majke kraljice Leticije oduševilo je sve 

KRALJICA LETICIJA I PRINCEZA LEONOR U NAJJEDNOSTAVNIJEM PROLEĆNOM AUTFITU
KRALJICA LETICIJA I PRINCEZA LEONOR U NAJJEDNOSTAVNIJEM PROLEĆNOM AUTFITU foto: EPA-EFE/Ballesteros

Španska kraljica Leticija i njena ćerka princeza Leonor pre nekoliko dana izašle su na večeru sa kraljem Felipeom u Saragosi i svojim opuštenim stajlingom pokazale da se i u jednostavnim komadima može izgledati kraljevski.


Za ovu priliku, princeza, koja je nedavno napunila 18 godina ponela je vrlo jednostavan prugasti džemper u beloj boji (sa crnim prugama), dok je njena majka imala isti takav, ali u crnoj boji (sa belim prugama).

 

Cela kraljevska porodica je stala da se slika sa osobljem restorana El Patio u Saragosi, a nakon toga je na zvaničnom Instagram nalog restorana objavljena ta fotografija. 

 

 

Veoma brzo je pobrala simpatije ljudi širom Španije koji su primetili da su kraljica i njena ćerka veoma slično obučene i da im taj leženi autfit i te kako pristaje.

 

Leonor je uz džemper ponela svetlo plave farmerke i uvek obožavane bele patike, a ceo autfit upotpunila je kariranim šalom i crnom pufer jaknom. Kosa joj je bila vezana u visoki rep.

 

 

Leticija je uz ovaj savršeni prolećni džemper ponela par crnih farmerki ravnih nogavica i moderne mokasine poznatog brenda koji obožavaju i žene u Srbiji. Zvezda autfita bila je njena super-kul crna kožna jakna koja je na najbolji mogući način izgledala podestila na stajlinge iz 90-ih.

 

- Juče smo imali veoma posebnu posetu, bila mi je čast služiti vas, hvala vam što ste nas izabrali - stoji u opisu fotograije na Instagramu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Majka Nataše Bekvalac o njenom stajlingu 

 

makonda-tracker