Nikola Sarić Sajko: Iznenadili su me Milena i Nemanja

6
Nikola Sarić, popularniji kao Sajko za Story.rs govori o utiscima sa Farme i otkriva kakvo je njegovo mišljenje o novim farmerima Dragani Milošević, Mini Kostić i Ivanu Ivanoviću.
Foto: TV Pink
Foto: TV Pink

Muzičar Nikola Sarić Sajko napustio je rijaliti program Farma izgubivši u duelu od Biljane Sečivanović, a po izlasku su ga najviše iznenadile ljubomorne scene između Milene i Nemanje, čiji je on bio povod, a toga nije bio ni svestan. Sajko otkriva i koga je najprijatnije iznenadio od njegovih dojučerašnjih cimera, kao i da ne zamera Maci što ga je postavio za slugu.

Story: Šta vam je predstavljalo najveći problem dok ste bili na Farmi?

- Međuljudski odnosi i plakanje pojedinih osoba. Zato što je to svakog trenutka predstavljalo nepotrebno unošenje negativne energije.

Story: Sa kim ste se najbolje slagali od vaših cimera?

- Sa Macom, Gagijem, Firčijem i Ivanom, pre nego što je napustio imanje.

Story: Da li vam je krivo što vas je Maca nominovao za jednog od sluga?

- Ne. Nije mi krivo, čak sam mu i zahvalan.

Story: Koliko vas je iznenadilo ponašanje Nemanje Stevanovića i njegove prepirke sa Milenom Ćeranić, čija ste vi najčešće bili tema?

- Za njihovo ponašanje sam čuo iz priče kada sam izašao. Jako me je iznenadilo, uopšte mi nije bilo prijatno zbog toga. Pitali su me za to tek kada sam izašao, ali nisam verovao da je to bilo baš na takvom nivou, dok se nisam sam uverio.

Story: Kakvo je vaše mišljenje o novim stanarima imanja koji su se doselili nakon vašeg izlaska sa Farme?

- Nisam imao prilike da ih vidim, ali sam čuo da je Đus već napravio haos, što je veoma zanilmljivo. Voleo bih da sam na neki način prisustvovao njegovom ulasku da vidim šta će meni da uradi.

Story: Šta mislite o ulasku Dragane Milošević, Nemanjine bivše devojke?

- Posle svega što sam saznao za Milenu i Nemanju i mene, u celoj toj priči savršeno me ne interesuje što je ušla Dragana. Niko nije mene konkretno uvredio u tim njihovim razgovorima, a ako baš vole da toliko pričaju o meni, neka pričaju.

Story: Mislite li da ste u jednom trenutku zaboravili na prisustvo kamera kada ste poverili ukućankama vaše ljubavne probleme?

- Onaj ko je non stop svestan kamera i nije opušten, sigurno se folira sve vreme. Kada sam ušao, doneo sam odluku da mi ne pada na pamet da  ekstremno pazim kako se ponašam zbog kamera. To je veoma nerealno i sada se tek vidi ko puca po šavovima i ostaje bez živaca.

Story: Ko na vas od starijih ukućana ostavio najbolji utisak?

- Raka je najpošteniji i najiskreniji, i iako nemam nekih dodirih tačaka sa njim, on je ostavio super utisak na mene.

Story: Šta vam je zamerila majka kada ste došli kući?

- Ništa mi nije zamerila, sve je bilo kako treba.

Story:  Postoji li neki naslov u novinama vas je iznervirao?

- Ne.

Story: Ima li istine u tome da ste izjavili kako biste oženili Zvezdu Granda Aleksandru Bursać?

- To mi je bilo veoma zanimljivo s obzirom na to da ne znam ko je ta devojka, ali takve priče imponuju mojoj sujeti.

Story: Kako su ljudi iz vašeg okruženja prokomentarisali vaše učešće u Grandovoj emisiji Narod pita?

- Prihvatio sam ljubazan poziv od Grand produkcije koja me je sačekala jako lepo i veoma sam im zahvalan na tome. Potpuno su me ispoštovali, čak su neki rekli i javno da sam im bio favorit na Farmi. Drugari nisu ništa negativno komentarisali jer su oni svesni posla kojim se ja bavim.

 

Danilo Mašojević

makonda-tracker