tajne pet veličanstvenih

Sve o čemu smo ćutale

1
Dive pop muzike Nataša Bekvalac, Emina Jahović, Jelena Tomašević, Marija Šerifović i Aleksandra Radović okupile su se kako bi realizovale muzički projekat, demonstrirale veliki talenat, ali i svaka na svoj način ovaplotila zamisao kompozitorke Aleksandre Sare Milutinović
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Moćni ženski vokali

 

Biti jedna od pet najboljih u bilo kojoj kategoriji velika je čast, a kada pop pevačice dobiju priznanje da su zbog svog vokala, harizme i interpretacije u grupi pet veličanstvenih, ta počast još je veća. Posle realizovane ideje Zvezde pevaju zvezde, Radio S organizovao je nov projekat u kom najbolje pevačice izvode najnovije tekstove i kompozicije. Nakon dugog razmišljanja, Radio S i kompozitorka Aleksandra Sara Milutinović pripremili su nov koncept u okviru koga najbolji i najmoćniji ženski vokali pevaju pesme koje će sigurno postati hitovi. Nove note učiniće da ovo leto bude u ritmu pop muzike a pesme su otpevale Jelena Tomašević, Nataša Bekvalac, Aleksandra Radović, Marija Šerifović i Emina Jahović. Na ekskluzivnom fotografisanju za magazin Story u hotelu Zepter pevačice su sumirale utiske, ali i otkrivale detalje svog života i planove za predstojeće leto. Vesele i nasmejane, uživale su tokom snimanja koje je proteklo u euforičnoj atmosferi. Svih pet devojaka, kako same kažu, presrećne su što su učestvovale u ovom projektu i sve vreme su komplimentirale jedna drugu. Tokom opuštenih razgovora konstatovale su da do njih dolaze pozitivne kritike i da se mnogima dopada što svaka pesma ima poseban vizuelni identitet.

 

foto: Andreja Damnjanović

ALEKSANDRA RADOVIĆ

 

foto: Andreja Damnjanović

Pevačica Aleksandra Radović postavila je prioritete u svom životu tako da joj besmislene stvari ne oduzimaju vreme. Posvećena je odrastanju ćerkice Nine i pripremi novih kreativnih projekata, među kojima značajno mesto zauzima Pet veličanstvenih.


Story: Kako ste se osećali kada ste dobili poziv da budete jedna od pet veličanstvenih?
- Nisam bila oduševljena nazivom projekta, mislim da je pretenciozan, pošto sebe ne smatram veličanstvenom, ali da budem u pet najboljih pevačica svakako mi imponuje.

 

Story: Jeste li zadovoljni učenicima i napretkom vaše muzičke radionice?
- Jesam, to je na nekom standardnom nivou, svako napreduje onoliko koliko radi i vežba.
 

Story: Čini se kao da ste se na neki način povukli iz javnog života? Zbog čega ste to učinili?
- Nisam se povukla, samo ne učestvujem u ispraznim emisijama i ne dajem tabloidne intervjue. Nisam sagovornik za besmislene teme. Sada sam u ovom projektu, pre toga učestvovala sam u Zvezde pevaju zvezde, pripremam singl, tako da sam u kreativnom smislu prisutna.
 

Story: Da li ste zadovoljni na koji način vaša ćerkica Nina raste i razvija se?
- Jesam.
 

Story: Koje talente uočavate kod nje?
- Za to je još rano.
 

Story: Postoji li nešto što vam nedostaje?
- Nedostaje mi razumevanje na globalnom nivou među ljudima, kao i ljubav i poštovanje. Mnogo manje laži i nepoverenja među ljudima, to je sve što meni nedostaje.
 

Story: Koliko ste se promenili u poslednjih godinu dana?
- Imam mnogo pozitivnih promena, manje se opterećujem svetovnim stvarima, brinem se samo o tome da imam mir u srcu. Jedino važno i dobro što treba da uradimo u životu jeste da se okrenemo svojoj deci. Sve ostalo sklono je promenama.
 

Story: Šta je to što vas najviše ispunjava i raduje?
- Ispunjava me svaki put kada vidim iskrenog čoveka koji ume da se raduje životu, tuđoj sreći i uspehu.
 

Story: Da li ste potpuno emotivno ispunjeni ili vam nešto nedostaje?
- Ne nedostaje mi baš ništa.
 

Story: Kakav vam je plan za ovo leto?
- Biće radno, kao i uvek.

makonda-tracker