Anabela Đogani: Trpela sam batine (ceo intervju)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 13

Lidija

30-08-2009 12:46h
Svaka cast Anabela kako si se iz svega toga izvukla,idi samo napred i ne osvrci se na bolesnog narkomana,sta drugo da se ocekuje od ciganina.Ali njegova je sramota sto je sve te stvari izneo u javnost,mozda je mislio da ce time doci do popularnosti.Ali prevario se,u nasoj zemlji mislim da je on zavrsio svoju karijeru.

JELENA

30-08-2009 19:09h
ANABELA SVAKA TI CAST NEKA SI REKLA SVE STO TE MUCILO POMOCI CES I DRUGIM ZENAMA KOJE NEMAJU HRABROSTI DA SE SUPROTSTAVE NASILJU!!!!
Stvarno ste tim Vas tri i netreba vam niko samo napred uzdignute glave lepe ste ko lutke pozdrav od Jelene

Maja

30-08-2009 19:37h
Anabeli zelim sve najlepse u zivotu, ljubavi i karijeri...Ne treba da je bude sramota, neka digne glavu i nastavi dalje. Osudjujem svako nasilje , a pogotovo u porodici.

MAMA

02-09-2009 14:31h
O zeno,odmori nas malo tvoje "tuzne"sudbine.Prvo si u ratu izgubila voljenu osobu,pa si dobila rak dojke,pa si pevala sa mrtvim blizancima u stomaku(Boze mi te pomozi),pa si se u braku zaljubila u drugog coveka,pa si mrzela svoju tek rodjenu bebu,pa razvod i iznosenje "prljavog vesa"iz braka...Ako nisi znala to se zove intima.A intima se ne deli sa celim svetom.A da, zaboravih da si se zaljubila dva meseca posle razvoda.Sta nam jos pripremas?

Nena

02-09-2009 01:44h
Divna zena, svaka joj cast na hrabrosti i mudrosti da iz ovakve situacije izadje normalna i da i dalje ceni prave vrednosti

Jelena

04-09-2009 14:33h
Komplimenti prelijepoj,humanoj,hrabroj Anabeli....prosla sam skoro identicnu situaciju,zena definitivno ne laze,a i u moru kvazikvaliteta i licemjera na estradi lako je procijeniti ko iznosi kako gospodja MAMA rece intimu zbog reklame,a ko iz sasvim drugih razloga...

jelena

05-09-2009 20:04h
Anabela uvek pomisli "ko zna zasto je to dobro",postoji sigurno neki razlog zasto je to dobro!Samo glavu gore i pevaj,Bog ti je dao glas,stas,lepu i zdravu decu,doćiće i prava ljubav uzivaj sa svojom decom i raduj se svakom novom danu!Ne zaboravi samo jedno "posle kiše dolazi sunce"!Puno sreće,uspeha i naravno zdravlja,ljubim te!

jeki

14-09-2009 12:50h
svaka cast Anabela!

Anastasija

12-10-2009 02:16h
Samo napred hrabro,carice!!! Bez njega si jaca i ja ti zelim puno srece u zivotu,znam da ces uspeti u svemu jer si dobra,pametna,lepa,jednom recju super zena...A on je jadnik bedni,nestace on,bez tebe je niko i nista...Sve naj,naj ti zelimo i zeljno iscekujemo tvoje nove pesme...

aldin

16-10-2009 16:33h
Anabela reklo bi se da ste stvoreni jedno za drugo nisi ni ti cvećka,nasilje ne podržavam ali ipak je 17godina iza vas.

alexandra

05-04-2010 14:07h
svaka cast anabela ja stvarno ne znam sta si trazila pored takvog coveka samo napred!!!!!!zelim ti puno srece u novoj karijeri i ljubavi prelep ste par!!!!!!!!

mina

10-05-2010 21:27h
Svaka cast Anabeli! Prosla sam kroz slicnu situaciju,nije trajalo 17,vec 7 predugih godina,potpuno razumem i podrzavam ovu zenu! Hvala joj,na iskrenosti,ne sumnjam ni u jednu njenu rec.Samo napred,hrabra zeno!

Vlado

09-05-2011 21:02h
ovo necu reci samo anabeli vec svim zenama pazite svoju porodicu ostalo je sve nebitno djeca su blago
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: