nije im bilo lako

DRAGAN MARINKOVIĆ MACA OTVORENO O BORBI ZA RODITELJSTVO: Izgubili smo tri bebe, ali ne odustajemo — SPREMAN SAM

0

Popularni glumac ispričao je o svom bolnom iskustvu, ali dodaje da on i njegova izabranica nisu digli ruke roditeljstva.

foto: Dado Đilas
foto: Dado Đilas

Supruga poznatog glumca i voditelja je u julu prošle godine imala spontani pobačaj dok je u treće mesecu trudnoće nosila trojke.

 

Poznati šoumen kaže da ih ova nesreća nije pokolebala da nastave da se bore za potomstvo.

 

Ne odustajemo! Zdravi smo oboje, a ja sam spreman za menjanje novih pelena. Iz prethodna dva braka imam dvoje dece, sinove Lava i Fjodora Simeona, tako da već imam dosta iskustva sa decom — istakao je Maca za Informer i dodao da je njegova supruga teško podnela ovaj gubitak.

 

1 / 3 Foto: Stefan Jokić

 

Jovani je bilo užasno. Morali smo posle toga da odemo na nekoliko meseci van Beograda kako bismo se sklonili od svega. Trebinje nam je bilo utočište četiri-pet meseci. Tamo smo se fino odmorili od beogradske gužve i haosa — rekao je Marinković i istakao da je bilo bitno da se psihički oporave od svega kroz šta su prošli.

 

Morali smo i psihički da se resetujemo zbog tog gubitka. Jovani sam u tim trenucima bio velika podrška. Teško je to podnela, jer joj je to bila i prva trudnoća. Nekako smo isplivali iz svega i idemo dalje. Grozno je što takvih slučajeva kao što je naš ima mnogo. Mnogo parova prolazi kroz tu agoniju. Ne znam da li je to od bombardovanja ili loše hrane — zaključio je on.

 

 

makonda-tracker