odlučna

"Odlazim u biznis, neću da pevam": Ana Nikolić nikad iskrenija saopštila neočekivane vesti

0

Pevačica je za jedan portal otkrila kako želi da se budi u svom krevetu, sa svojom ćerkom da ne želi da spava na zadnjem sedištu auta...

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pop zvezda Ana Nikolić otvorila je dušu i osvrnula se na sva dešavanja iz 2021. godine, medijske ratove, današnje muškarce, odnos sa Stefanom Đurićem Rastom, vaspitanje svoje ćerke Tare, lične želje, ali i bol za ocem koja nikada neće proći.

 

Pisalo se i o tvom emotivnom životu, navodno novom dečku?

 

- O kom životu? Ja nemam emotivni život. Nemam, evo vi mi recite zbog čega. Počinjem da sumnjam u "džu-džu" magiju, to je ona crna magija koju mi bacaju neki zli ljudi, zle žene... (smeh). Nemam objašnjenje, stvarno! Ustvari imam - kako zračiš, tako privlačiš. Meni na čelu piše "ne prilazi ni u ludilu", tako zračim. Nemam potrebu da mi iko prilazi.

 

 

Kakvi su onda današnji muškarci?

 

- Eto, nikakvi, zato i bolje da mi ne prilaze.

 

 

Posle razvoda od Raste, kako sada gledaš na brak? Je l' bi se ponovo udala?

 

- Meni nije brak institucija... Ljubav je institucija. Da li verujem u nju - bojim se da više ne, jer je vrlo uslovna, što sam shvatila kada sam dobila svoje dete. Ne u početku, dok je bila mala, ali kako je rasla, počela da mi daje povratne informacije, ljubav da mi vraća, tada sam shvatila da je to jedina bezuslovna ljubav i da je sve ostalo manje-više interes, bilo koje vrste. Postoji samo jedna bezuslovna ljubav, majke prema detetu. Ne kažem da će to zauvek biti moj stav, ali trenutno nisam sigurna da postoji bezuslovna ljubav između muškarca i žene.

 

Kako sada gledaš na vaš brak koji, nažalost, nije opstao?

 

- Verovala sam u nešto što se raspalo, nažalost. Nisam se udavala iz interesa, već iz ljubavi. Dete nikada ne bih mogla da rađam iz matematike. Tara je napravljena i rođena iz ljubavi, demantovala sam sve medicinske prognoze, rekli su mi da je prirodnim putem nemoguće - eto, vidite da je moguće. Želela sam to dete, dobila sam ga iz ljubavi, zamišljala sam samo tako da se udam i eto, sve sam to i ostvarila. Nažalost, nije uspelo, a ja sam zamislila da se udam jednom i zauvek.

 

 

 

Rasta je početkom 2021. godine izašao iz pritvora... Koliko te je poremetilo njegovo hapšenje?

 

- To je jedan jako ružan događaj koji me je veoma uznemirio, bez obzira na to što je on moj bivši suprug. On je Tarin tata i bićemo povezani zauvek. To me je jako potreslo, tada sam bila na odmoru, čim sam čula sve mi je propalo. Ne mogu ja da sedim i pijem koktele pored bazena, dok je neko tamo u problemu... On je iz zatvora izašao tek u januaru ove godine, uhapšen je prošle. Zato kažem, prethodne dve godine pune su jako ružnih događaja i želim da ih zaboravim.

 

Tvoja i Rastina ćerka napunila je letos četiri godine. Kakva je, inače, i čijih osobina ima više, tvojih ili njegovih?

 

- Tara je skromna devojčica, ne traži mi ništa specijalno. Svoja je, ima izuzetno izražen karakter. Vidim ja neke svoje osobine u njoj, vidim i Stefanove, ali svoja je. Kao da je sa neke druge planete! Prava je Lavica u horoskopu, jako senzitivna, nažalost, a to mi se ne sviđa jer će u životu to skupo da je košta, kao i mene. Vrlo zna šta hoće, otkako se rodila, a isto tako zna šta neće... Sa njom nema ubeđivanja!

 

 

Odlazim u biznis, neću da pevam...

 

- U 2022. želim da postanem biznismenka, a ne samo da pevam. Ne mogu više da pevam... Hoću, ali ne mogu više da putujem, da živim na zadnjem sedištu auta, niti u najboljim hotelima na svetu. Želim da spavam u svom krevetu, pored svog deteta, da budem u svojoj kući. Ne mora da znači da će to biti u Srbiji... U 2022. želim preseljenje u London! Ali, najvažnije je znati u životu odakle si pošao, to nikada ne smeš da zaboraviš - istakla je pevačica za "Pinkov" portal.

 

 

 

makonda-tracker