iskreno

Šuškalo se da ju je osvojio oženjen muškarac: Ana Nikolić odlučila da progovori o navodnoj aferi

0

Pevačica Ana Nikolić našla se proteklih dana u centru skandala nakon što je objavila fotografiju za koju je pozirala s javnosti nepoznatim muškarcem. Ubrzo su mediji preneli da bi između Ane i njega moglo da postoji nešto više od prijateljstva, a potom se oglasila i njegova supruga, zbog čega je pevačica rešila da se i sama obrati medijima.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pop zvezda Ana Nikolić čuva svoju privatnost daleko od očiju javnosti, zbog čega su mnogi bili iznenađeni kada su na njenom profilu ugledali fotografiju za koju je pozirala u krilu neimenovanog muškarca. Ipak, iako su mnogi to pretpostavili, pevačica nije prekršila svoje pravilo da ne deli detalje o svojoj intimi, već je u pitanju samo njen prijatelj Dejan Nikolić.


Već 18 godina sam na estradi i nikada se za sve te godine svoje partnere nisam predstavljala javnosti. Čak i kada sam se udala, trudila sam se da to uradim tajno, bez pompe, ne pozivajući novinare i fotografe na svoje venčanje. Nisam sa partnerima pozirala za naslovne strane uglednih časopisa, niti sam ikada svoju intimu javno delila i komentarisala. Nije mi jasno zašto je bilo ko pomislio da sam posle toliko godina na estradi, poludela, pa da na Instagramu objavljujem sliku sa dečkom? Da je Dejan Nikolić zaista moj emotivni partner, nikada ne bih objavila fotografiju sa njim. Mi smo samo prijatelji! Krivo mi je što nemam prava da, kao svi drugi ljudi, delim fotografije sa ljudima s kojima se družim bez posledica ― istakla je Ana.

 


Budući da se Valentina, supruga pomenutog Dejana, oglasila za medije, Ana je istakla da ne želi da komentariše njenu izjavu, kao ni tuđi brak.


Njegov privatan život i odnos sa suprugom ne želim da komentarišem. Odlučila sam da se oglasim isključivo zbog te žene, jer je dovedena u zabludu da između mene i Dejana bilo šta postoji. Kao što nikada ranije nisam demantovala nagađanja o svom emotivnom životu, ne bih ni sada, da sama nisam izazvala ovu lavinu jednom benignom fotografijom. Na teži način sam naučila da fotografije sa muškim prijateljima ne smem da delim ― objasnila je pevačica.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Ana je napomenula da ni ubuduće ne možemo da očekujemo od nje da javno govori o svom ljubavnom životu i da će publika sve o njemu saznati kroz njenu muziku.


Kao i do sada, ni ubuduće svog momaka neću predstavljati javnosti, neću javnost puštati u svoj krevet, niti ću pričati o emotivnom životu. Moraćete da se potrudite da saznate sa kim spavam i da li sam zaljubljena, jer ja svoj život nikada nisam davala na tacni. O emocijama sam pričala isključivo kroz svoje pesme, jer mislim da moja publika taj jezik najbolje razume. Voli vas vaša Ana ― navela je pevačica u saopštenju za medije.

 


 

makonda-tracker