ona se ne oglašava

Odmah su isplivali IZNENAĐUJUĆI detalji: Ana Nikolić podelila fotografiju na kojoj sedi u krilu misterioznog muškarca

0


Pevačica Ana Nikolić pre nekoliko dana je podelila fotografiju na kojoj sedi u krilu muškarcu nepoznatom javnosti, a ubrzo su mediji otkrili njegov identitet i pojedinosti o njegovom životu

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Pop zvezda Ana Nikolić objavila je pre tri dana fotografiju na kojoj sedi u krilu muškarca koji nije poznat javnosti, a ubrzo su mediji objavili da je njegovo ime Dejan i da on, koliko je poznato, nije emotivni partner pevačice.


Kako Kurir saznaje, Ana jeste u poslednje vreme bliska s Dejanom, ali još uvek nisu u vezi. Navodno se često mogu videti po beogradskim restoranima i klubovima u provodu, a upoznali su se pre nešto više od mesec dana preko zajedničke prijateljice.

 


Prvi put su se videli u jednom restoranu na Vračaru, bili su u istom društvu. Nakon večere su provod nastavili u jednom klubu, ali se Ana nije dugo zadržala. Dejan ju je ispratio do automobila, pa su već tada počele da kolaju priče da joj je on novi dečko. Ali, od veze još nema ničega, ali se odlično slažu, pa ko zna šta sve može da se desi u njihovom odnosu ― kaže izvor blizak Ani Kurir.


Inače, nakon što se u medijima pojavila ova vest, oglasila se i Dejanova supruga Valentina, koja je za Telegraf ispričala da već dva meseca nema nikakav odnos sa suprugom i da treba da se razvedu.

 


Mi nismo zvanično razvedeni, pokušavam da dođem do njega kako bi potpisao sporazumni razvod, ali mi se ne javlja na telefon. Čak ni njegova porodica nema kontakt sa njim ― ispričala je ona.

 

Pevačica je fotografiju objavila bez bilo kakvog opisa, a nije komentarisana navode medija na ovu temu.

 

 

makonda-tracker