odgovorno!

Ne odustaje od borbe sa virusom korona: Ana Nikolić primila 3. dozu vakcine i svima se obratila ovim rečima

0

Pevačica je na društvenim mrežama podelila video snimak sa vakcinacije i tom prilikom ispod nje napisala poruku koju je uputila svim građanima i građankama.

foto: M.M./ATAImages
foto: M.M./ATAImages

Pevačica Ana Nikolić na svom Instagram profilu podelila je fotografiju na kojoj ona prima treću dozu i time se pridružila borbi protiv virusa korona.

Ana je ispod video zapisa istakla kolika je važnost vakcinacije, te se takođe čuje kako joj medicinska sestra joj je objasnila kompletnu procesuru vezanu za vakcinaciju.

Ono šta je interesantno, Nikolićeva je u jednom trenutku osetila ubod igle, ali je ubrzo istakla da se oseća nikad' bolje:

 

Jaooo ubode me, ali, osećam se nikad bolje. P.S. Ljudi ne izmišljajte “toplu vodu”…vakcinišite se…a šta vam teško - napisala je pevačica u opisu videa

 

Ona je za ovu priliku odlučila da ponese veoma interesantan autfit, te je izabrala cvetnu tuniku koju je ustručila kaišem, crne pantalone sa kojima je ukombinovala crne čizme sa platformom, ali je i na sve dodala i crvenu bluzu, crni šešir i tamne naočare koji su upotpunili njenu kombinaciju:

 

Ana Nikolić
foto: Printscreen Instagram

 

makonda-tracker