GLOSSY INTERVJU

TIJANA DAPČEVIĆ: Praznici su UVEK asocijacija na dom, ljubav i MIR!

0

Pevačica Tijana Dapčević 2019. godinu pamtiće po brojnim lepim događajima - kako privatnim tako i poslovnim, dok za 2020, kako kaže, ima velike planove kojima se neizmerno raduje.

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Poznata makedonska pevačica Tijana Dapčević u prazničnom intervjuu za Glossy.rs priseća se najvažnijih događaja koji su obeležili 2019. godinu, otkrivajući ovom prilikom i svoje velike planove koje ima za narednu godinu. Naime, pevačica će iduće godine obeležiti dve decenije uspešne karijere i s nestrpljenjem iščekuje realizaciju svih svojih poslovnih poduhvata, koji uključuju i veliku regionalnu turneju, za koju se već uveliko priprema.

Kako kaže, godina koju ostavljamo za sobom za nju je bila divna, ali veruje da će iduća biti još lepša i bolja.


Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu?

Proteklu godinu ću pamtiti pre svega po nekim ličnim, porodičnim događajima, ali i na poslovm planu su se desile divne stvari. Početkom godine je izašla pesma “Prezir”, a nešto kasnije i “Nikad nisam” i obe su naišle na divne reakcije publike, što mi je veoma drago. Snimili smo i četvrtu sezonu serije “Prespav” koja se trenutno emituje na nacionalnoj makedonskoj televiziji. Naravno, svi ćemo 2019. godinu pamtiti i po Tamarinom nastupu na “Evroviziji” i najboljem uspehu Makedonije na tom takmičenju. I tako, mogla bih ja još da nabrajam jer je 2019. godina za mene bila zaista divna, ali verujem da će 2020. biti još lepša i bolja.

Koja vam je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?

Porodica. Iako smo mi porodica koja se ne okuplja samo za veće praznike, nego za to koristimo svaku moguću priliku, ali ovi praznici su uvek asocijacija na dom, ljubav, mir i na Deda Mraza, naravno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tijana Dapčević (@tijana.dapcevic) on


Kakvi su vam planovi za narednu godinu?

Za narednu godinu imam velike planove i uveliko radimo na njima, zato što 2020. obeležavam 20 godina karijere. Tim povodom, bend i ja spremamo turneju po regionu koju ćemo krunisati velikim koncertom u Beogradu i knjigom koja prati celu priču, tako da se već radujem narednoj godini i jedva čekam da krenemo u realizaciju svih planova.

Kako ćete provesti Novu godinu?

Kod mene je Nova godina uvek radna, tako da 2020. godinu dočekujemo pesmom u hotelu “Palas”, u Petrovcu (Crna Gora).

Šta ćete poželeti u ponoć?

Ne smem da kažem - onda se neće ostvariti. Šapnuću vam sledeće godine, kad se ostvari.

Koju prazničnu poruku biste uputili našim čitaocima?

Da čuvaju sebe i svoje zdravlje jer, koliko god to zvučalo kliše - ono je stvarno najvažnije i bez njega zaista ne možemo ništa drugo da postignemo. Osim toga, želim svim vašim čitaocima mnogo magičnih trenutaka, radosti, muzike i da nastave da čitaju ”Glossy”. I da nikada ne prestanu da veruju u Deda Mraza.
 


 

makonda-tracker