GLOSSY INTERVJU

"BOŽIĆ JE VREME SAMO ZA PORODICU": Aleksandar Milić Mili otkriva kako će proslaviti predstojeće PRAZNIKE

0

Naš poznati muzičar otvoreno je porogovorio o godini koju ostavljamo za sobom i otkrio kakve planove ima za nastupajuću 2020.

foto: Nebojša Mandić
foto: Nebojša Mandić

Naš poznati muzičar i osnivač grupe "Miligram" Aleksandar Milić Mili u prazničnom intervjuu za Glossy.rs otkriva po čemu će 2019. godina ostati upamćena, kakve planove ima za godinu pred nama, ali i koja mu je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike.

 

Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu?

 

- Po mnogo muzike i rada koji ćete imati priliku da čujete 2020. “Karotidu” ste vec čuli i u njoj ste videli početak tog koncepta, gde ću pokušati najlepše tekstove i melodije da ubacim u svetsku produkciju. Uživao sam čitav ovaj period stvarajući nešto za šta mislim da je budućnost muzike na Balkanu.

 

foto: Sonja Spasić

Koja vam je prva asocijacija na novogodisnje i božićne praznike?

 

- Trenutno, na novogodišnje je prva asocijacija premijera Miligrama u Tivtu, jer to će biti koncert koji ni ja nisam svirao do sada. Spremam nesto drugačije od svega što sam radio, izlazim sa svim svojim hitovima, tako da će ceo koncert Miligrama biti isprepletan hitovima koje sam radio poslednjih 25 godina. Biće pravi muzicki prasak! Cela Nova godina mi je u toj atmosferi i želji da dođe što više ljudi, da ih dobro zabavimo i da se odlično provedemo. Za bozićne praznike je porodica. Bozić doživljavam tako da je to vreme samo za porodicu, gde smo sami i uživamo. Cela godina nam to ne dozvoljava zbog obaveza, putovanja, škola... Božićne praznike gledam uvek tako da je porodica zajedno.

 

Kakvi su vam planovi za 2020. godinu?

 

- Miligram 5 da se privede kraju, da se zaokruži muzička misao koju sam planirao za 2020.

 

Šta ćete poželeti u ponoć?

 

- Poželeću ono što ću poželeti i publici u Tivtu, a to je da na taj dan, u tom momentu, damo nadu da će stvari biti bolje nego ranije, jer jedino što ima smisla u životu je da provedemo život postajući sve bolji i bolji.

 

Koju prazničnu poruku biste uputili našm čitaocima?

 

- Želim im mnogo sreće, želim im da slušaju muziku, da uživaju u njoj, jer je muzika umetnost koja je najdalje od realnosti i balansira naš svakodnevni i duhovni zivot. Jedino kad je on izbalansiran mi imamo šansu da budemo srećni. Želim im mnogo sreće i da uživaju u onom što rade!

 

 

 

makonda-tracker