glossy intervju

NE ŽELI DA PRAVI PLANOVE, ALI IMA ŽELJE: Olja Karleuša otkrila šta će poželeti u PONOĆ u novogodišnjoj noći!

0

Poznata pevačica Novu godinu dočekaće radno, a kako kaže, za narednu godinu ne želi da pravi planove, ali ima želje koje bi volela da ostvari

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Olja Karleuša 2019. godinu pamtiće po brojnim obavezama koje su se, kako kaže, udvostručile otkako je njen sin Pavle krenuo u peti razred.

 

U prazničnom intervjuu za Glossy.rs, pevačica otkriva šta će poželeti u ponoć, ali i koja joj je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike.

 

Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu?

 

2019. godinu, pamtiću po polasku u peti razred. Kada je Pavle krenuo u peti razred moje obaveze su se udvostručile. Uspela sam da se podsetim i naučim sve ono što danas uče petaci, a uče previše.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olja Karleusa Official (@oljakarleusaofficial) on

Koja vam je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?

 

Asocijacija na novogodišnje praznike mi je saznanje iz godine u godinu da će i ovog decembra gužva zavladati svima nama. Tenzija koja raste kao balon do 31. decembra, a onda kao da je neko iglom probušio balon u ponoć i već 1. januara nove godine živimo kao da ništa nije bilo. Bozić je uvek najlepši. Mir, radost, porodica.


Kakvi su vam planovi za narednu godinu?

 

Nikada ne pravim planove za narednu godinu. Imam određene želje koje bih volela da ostvarim. Bolje da imam želje, nego da se Bog smeje mojim planovima.


Kako ćete provesti Novu godinu?

 

Novu godinu uvek provodim radno.

 

Šta ćete poželeti u ponoć?

 

U ponoć uvek poželim zdravlje, radost i slogu.

 

Koju prazničnu poruku biste uputili našim čitaocima ?

 

Vašim čitaocima poželela bih takođe zdravlje, radost i slogu, ali i malo novca kako bi ove tri stvari mogle da budu konfornije.

 

 

 

makonda-tracker