glossy intervju

"U 2019. ODVOJILA SAM SE OD SVIH RUŽNIH STVARI I LJUDI": Kija Kockar iskreno o ŽELJAMA za iduću godinu!

7

Popularna pevačica Kija Kockar u prazničnom intervjuu za Glossy.rs otkriva po čemu će pamtiti godinu koju ostavljamo za sobom, ali i šta očekuje od naredne.

foto: Privatna Arhiva
foto: Privatna Arhiva

Kristina Kija Kockar početkom decembra otputovala je na veliku američku turneju, a upravo u Sjedinjenim Američkim Državama dočekaće i predstojeće praznike. U prazničnom intervjuu za Glossy.rs Kija je otkrila po čemu će joj 2019. godina ostati upamćena, kakve planove ima za godinu koja je pred nama, ali i šta će poželeti tačno u ponoć u novogodišnjoj noći.

 

Po čemu ćeš pamtiti 2019. godinu?

 

Pa kao i svi ostali: imala sam i lepe trenutke, ali i ružne, jako ružne. Tako da ću 2019. pamtiti po velikoj lekciji koja mi je pomogla da prođem još jedan ispit u životu. Odvojila sam se od svih ružnih stvari i ljudi. Pamtiću i po tome da mi je jedna kuma rodila dete u 2019. a druga zatrudnela.

 

Koja ti je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?

 

Ušuskana kućna atmosfera, ali i radost za Badnje veče. Prošle godine sam uveče za Božić ugostila moje prijatelje za večeru i jako mi je žao što ću ove godine to preskočiti, ali nadam se da ćemo tradiciju nastaviti sledeće godine. Nova godina mi nije nešto bitna.

 

foto: Privatna Arhiva

Kakvi su ti planovi za narednu godinu?

 

Nemam planove. Samo da budem zdrava, kao i ljudi oko mene. Sve ostalo će doći koliko vredno radiš.

 

Kako ćeš provesti Novu godinu?

 

Provešću je radno. Trenutno sam u Americi na jednoipomesečnoj turneji i Novu godinu radim u St.Luis-u.

 

Šta ćeš poželeti i koga ćeš poljubiti u ponoć?

 

Poljubiću sve u obraz! :) A želju ako kažem neće se ostvariti. Uvek sam imala istu želju. Ove godine menjam pa ćemo videti da li će mi se ostvariti.

 

Šta bi poželela čitaocima portala Glossy.rs u 2020.?

 

Želim im puno sreće, mira i zdravlja i ljubavi. Sve ono što se novcem ne može kupiti. A onima kojima novac fali, neka imaju bar toliko za trpezu i toplu sobu, vodu i svetlo, sve ostalo je dodatak.

 

 

 

makonda-tracker