GLOSSY INTERVJU

ŽELJKO ŠAŠIĆ IZ 2019. NOSI LEPE USPOMENE: Kako je tekla godina, bila je sve bolja

0

Popularni pevač će, kao i uvek, Novu godinu dočekati radno, a za Glossy je otkrio po čemu će pamtiti 2019.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Željko Šašić (50) iza sebe ostavlja još jednu izuzetno uspešnu godinu: vredno je radio i učestvovao u najnovijoj sezoni muzičkog takmičenja Tvoje lice zvuči poznato, a u 2020. realizovaće velike planove.

Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu?

Godinu 2019. pamtiću, recimo, po dugom i toplom letu koje je bilo baš lepo. Čim sam se vratio s mora, pristupio sam šouu Tvoje lice zvuči poznato i mogu da kažem da je i to bilo lepo. U prvoj polovini godine, to jest, početkom ove godine sam imao neku nesanicu, tako da je godina, kako je išla, bila sve bolja i bolja.

Koja vam je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?

Prva asocijacija na božićne praznike je sledeća: kad sam bio klinac, mnogo smo se radovali, bio je raspust, pa je bio novogodišnji sajam, pa smo kupovali svašta, uvek je bilo svega za razliku od ovih proteklih godina — sneg, jelka, pokloni i po koji dobar film i na spavanje. Druga asocijacija je na vreme kad sam već postao profesionalac, što bi rekli, mladić. To je da za Novu godinu i Božić treba raditi, a onda kad se vratimo s tih poslova, proslavimo uz trpezu koja dolikuje tim praznicima.

 

foto: Zorana Jevtić

Kakvi su vam planovi za narednu godinu?

Planovi su mi za sledeću godinu da udradim nešto dobro, snimim neku novu pesmu ili možda se album i neke covere mojih pesama.

Kako ćete provesti Novu godinu?

Provešću Novu godinu radno.

Šta biste poželeli našim čitaocima?

Poželeću svima dobro zdravlje, dobro raspoloženje, mir u duši, neko dobro putovanje po kome će možda pamtiti sledeću godinu.

 

 

makonda-tracker