GLOSSY INTERVJU

ZA NJEGA JE OVO BILA NAJSREĆNIJA GODINA: Bojan Leksington 2019. pamtiće po ovom PRELEPOM događaju!

0

Bojan Vasković priznao je zašto 2019. baš kao i 2015. smatra najsrećnijim godinama u životu

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevač popularnog Lexington benda, Bojan Vasković, u prazničnom intervjuu za Glossy.rs iskreno priznaje da će 2019., baš kao i 2015. godinu, pamtiti po najlepšim događajima.

 

Naime, pevač i njegova izabranica Aleksandra krajem ove godine postali su roditelji malenog Mihajla, koji se pridružio njihovoj četvorogodišnjoj ćerkici Anđelini.

 

Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu?

 

2019. godina je bila jako lepa na svim poljima zaista, i na privatnom i na poslovnom planu. To je godina u kojoj sam i postao po drugi put otac. Dobili smo još jednog člana - sina , tako da zaista možda i pored 2015. kada nam se rodila Anđelina, 2019. je možda najsrećnija godina u tom smislu.

 

 

Koja vam je prva asocijacija na novogodišnje i božićne praznike?

 

Generalno volim ovaj period pred novogodišnje i božićne praznike, tako da asocijacije mi je uvek neka dobra i pozitivna atmosfera dobro druženje u nekoj lepoj kafani, sa dobrim prijateljima dragim ljudima. Eto to me uvek asocira na Novu godina i Božić i Badnje veče i hvala Bogu na svim tim lepim novogodišnjim i božićnim praznicima.

 

Kakvi su vam planovi za narednu godinu?

 

Veliki koncert 8. marta u beogradskoj Štark Areni, nove pesme za našnovi album i svakako postoje planovi da posle Beograda napravimo i veliki koncert u svim većim centrima širom regiona.

 

foto: Damir Dervišagić

Kako ćete provesti Novu godinu?

 

Novu godinu provodimo radno nedaleko od Herceg Novog, u Tivtu na trgu 31. decembra, tako da tako da imam priliku da pozovem sve vaše čitaoce da dođu u Tivat i uživaju zajedno sa nama i zajedno u što lepšoj atmosferi uđemo u novu 2020. godinu.

 

Šta ćete poželeti u ponoć?

 

Uvek mi je prva želja da imamo što više dobrog zdravlja, sreće radosti i veselja. To su neke želje koje svima pa i samom sebi želim.

 

Koju prazničnu poruku biste uputili našim čitaocima ?

 

Od srca želim srećnu 2020. godinu čitaocima Glossy magazina. Poželeo bih pre svega da uživaju u ovim praznicima na pravi način, jer to su najlepše radosti; kićenje jelke, neka se druže sa ljudima, neka popiju neku čašu vina, piva, rakijice, neka se opuste malo i što se kaže nek udare brigu na veselje!

 

 

makonda-tracker