GLOSSY INTERVJU

"NIKAD NEĆEMO ZABORAVITI DAN KADA SMO SAZNALI ZA PRINOVU": Članovi grupe Neverne bebe spremni su za NAJLEPŠE TRENUTKE

2

Dok promovišu svoj novi duet pod nazivom "Zajedno", članovi grupe Neverne bebe pripremaju se za nove radosne trenutke koji ih iščekuju u narednom periodu.

foto: Neverne bebe press
foto: Neverne bebe press

Naime, pevačica Jelena Pudar uskoro će se ostvariti u najlepšoj životnoj ulozi sa svojim partnerom, košarkaškim trenerom Nikolom Markovićem, a ovim povodom njena koleginica iz grupe, Tijana Sretković, u intervjuu za Glossy vrlo emotivno govori o njihovom prijateljstvu, saradnji i povezanosti.

 

Kako kaže, njihov odnos je veoma jak, a jedna sa drugom se savršeno uklapaju i funkcionišu - kako na bini, tako i u privatnom životu.


Pre nekoliko dana vaš novi duet "Zajedno", koji ste snimili sa Nenom Belanom je ugledao svetlost dana. Kako ste zadovoljni ovim projektom?

 

Muzika ima tu moć da spaja umetnike srodnih senzibiliteta, a mi smo imali sreće da se susretnemo sa jednim večnim dečakom koji muziku doživaljava na potpuno isti način kao i mi, a to je da je muzika jedino smislena i večna onda kada imate sa kim da je podelite. Kao ljubav. Kao život. Presrećni smo što smo “Zajedno” uplovili u jednu divnu priču punu optimizma, uz univerzalnu poruku – da su zaista dani lepši kada smo zajedno.

 

Uskoro će vaša družina postati bogatija za još jednog člana. Koliko željno očekujete prinovu?

 

Dan kada smo saznali da ćemo biti brojniji za još jednu devojčicu nikad neću zaboraviti... Ne možemo da dočekamo da je upoznamo, da je čuvamo, mazimo i pazimo kao što činimo sa našom Jelenom. Pred njom je sad ozbiljan zadatak, najvažnija životna rola u ulozi mame i sasvim sam sigurna da će biti savršena u istoj.

 

Kako će funkcionisati grupa dok Jelena bude na porodiljskom bolovanju?

 

Normalno. Koristićemo svaki trenutak da se Jeleni nađemo u svemu što joj bude potrebno, ali nastavljamo sa aktivnostima koje su brojne: završava se snimanje našeg osmog studijskog albuma, montaža dokumentarnog filma o prvih četvrt veka benda... Dok Jelena ne bude spremna da se vrati u svoju muzičku porodicu i na scenu, sa nam će na bini biti jedna mlada, talentovana dama koja se zove Bojana Račić.

 

Kako Jelena podnosi trudnoću?

 

Verovali ili ne, Jelena je skoro celu trudnoću bila koncertno aktivna. Šalimo smo se međusobno kako će malecka znati sve naše pesme, budući da je bila na svim nastupima ovog leta. Verujem da nije lako nastupati sa još jednim životom u sebi, ali na bini je delovala kao da se baš ništa nije promenilo. I evo, par dana je deli od porođaja, a ona je i dalje ista!

 

Podelili ste na Instagramu dirljivu zajedničku fotografiju. Koliko ste vas dve povezane?

 

Jelena i ja smo strašno povezane i mnogi nam kažu da se to najviše vidi na koncertima - bini. Često nam se desi da jedna drugoj pošaljemo poruku u isto vreme sa istim sadržajem, pa se šalimo kako bi mogle da malo proredimo druženje. Ali to se sigurno neće desiti, jer se zaista savršeno uklapamo jedna sa drugom i tako funkcionišemo i na bini i u privatnom životu.

 

foto: Neverne bebe press

Koje stvari van scene radite zajedno?

 

Ne znam da li biste mi verovali kada bih vam rekla da sve stvari radimo zajedno. Uistinu, sve. Jedna drugoj smo ogromna podrška i uvek se konstultujemo oko nekih nama važnih stvari pre nego što bilo koja od nas donese bilo kakvu odluku. Ne postoji dan da jedna drugu ne pitamo kako je i šta radi. Takva prijateljstva su, ovo suludo vreme, retkost...


Koliko se ženski deo grupe razlikuje od muškog?

 

Koliko god da se razlikujemo, a to je normalno s obzirom na godine prvenstveno, najvažnije je da delimo istu strast – prema muzici. Kada stupimo na binu, kada smo u studiju na snimanjima ili na putovanjima, sve razlike se apsolutno brišu, svi dišemo kao jedan i sa istim ciljem: da koncerti budu što bolji a publika što zadovoljnija.


Na šta nikada ne biste pristali zarad popularnosti?

 

Nikada ne bih mogla da se bavim nečim što mi ne prija i što mi ne izmamljuje osećaj zadovoljstva. Nebitno je da li zarad popularnosti ili nečeg trećeg. Naprosto, ako se ja ne osećam dobro u svojoj koži I u tome što radim, onda nema nikakvog smisla a ni poente. Jedini i pravi pokretač za sve što sam u životu radila je ljubav. I uvek će biti. Ne pristajem ni na šta gde nema ljubavi i iskrenosti kao osnovog motiva.

 

foto: Neverne bebe press

 

Po čemu ćete pamtiti 2019. godinu?

 

Po divnim koncertima koje smo odsvirali ove godine. Upoznali smo mnogo divnih ljudi, posetili čarobnu Rusiju, putovali po čitavom regionu, na sve to je došla vest o Jeleninoj trudnoći. Mislim da nije mogla lepše da se završi.

 

Kakvi su vam planovi za narednu godinu?

 

Već smo spomenuli ono najvažnije: novi album, dokumentarac, promocija... Pripremićemo nešto što do sada nije viđeno kod nas – jedno fantastično multimedijalno izdanje kao i LP za muzičke kolekcionare I sladokusce. Naravno i najvažnije – najveća regionalna turneja do sada.

 

 

makonda-tracker