Saša Pantić: Da nije bilo Popovića, ne bi bilo ni Kursadžija

Posle napuštanja Grand produkcije, Saša Pantić objašnjava kako je došlo do razlaza sa Sašom Popovićem i zašto popularne Kursadžije ostaju na Pinku
0
1 / 3

Autor popularnog humorističkog serijala, Saša Pantić, u svom prepoznatiljivom stilu za Story.rs objašnjava zašto se Kursadžije više neće emitovati u okviru Grandovih emisija, ali i kako je sklopio dogovor sa Željkom Mitrovićem i ostaje na Pinku.

Šta je bio razlog vašeg odlaska iz Granda?

- Posle cele decenije rada za Grand i to nadam se, dosta uspešnog, što govore visoki rejtinzi i skoro 15 DVD izdanja, ja sam otišao iz Granda jer sam smatrao da je najbolje otići kad si na vrhu. U Grandu smo bili najgledaniji i kod takvi smo otišli bez ikakvih sukob i svađa. Sada su Kursadžije, Policiska Stanica i 48 sati sahrana vlasništvo moje firme Stand up i kod takve su najbolje prošle na tenderu Željka Mitrovića. Ugovor je potpisan na tri godine na obostrano zadovoljstvo.

U kakvim ste odnosima ostali sa Sašom Popovićem?

- Sporazumno smo prekinuli saradnju. Da je bilo ko rekao kraj, možda bismo ponovo sarađivali, a ovako mi ostajemo na Pinku, on takođe, a trudiću se da imam bolji rejting.

Ima li istine u pričama da ste se rastali zbog nesporazuma oko novca?

- Zbog para se nismo rastali jer su svi drugi u Grandu zarađivali više od Kursadžija. Ja sam bio zahvalan Popoviću na pruženoj šansi. Da nije bilo njega da veruje u projekat, ne bi bilo ni nas. Mislim da sam sada, posle ovih 10 godina, odužio dug, zajedno sa doprinosima.

Grand sada emituje Školu za estradu, koja je takođe vaš projekat.

- To jeste moj projekat, ali ga Popović nije ukrao, jer sam primao platu da smišljam stvari koje bi bile gledane. Javno se odričem prava za Školu za estradu u korist Granda, jer ako nisam u stanju da smislim nešto gledano, onda bolje da se ne bavim ovim poslom. Svaki poen gledanosti biće mi na radost.

makonda-tracker