Detalji iz života australijske glumice britanskog porekla

Kako se obistinilo proročanstvo iz porodilišta: Naomi Vots? Ona će postati slavna kada poraste (FOTO)

0

Sve do 32. godine Naomi Vots nije uspela da se "probije" i pronađe svoje mesto međ zvezdama. S druge strane, kada se rodila i kada ju je babica ugledala prokomentarisala je kako će kada poraste postati slavna. Šta se dogodilo između?

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa Naomi Vots već godinama se nalazi u vrhu najplaćenijih holivudskih glumica. Krasi ostvarenja Dejvida Linča, Alehandra Inaritua... Dovoljno je dugo prisutna u svetu poznatih da vidi kako je mršavi dečak koji je glumio njenog sina u filmu "The Impossible" odrastao i postao mišićavi Spajdermen u najnovijem nastavku!

 

Gardijanov Tom Lemont iskoristio je priliku da porazgovara sa njom, te "složi kockice", kako za sebe, tako i za sve nas. Dugo su zargovarali o novoj seriji (u pitanju je "Gypsy" u kojoj Naomi briljira u ulozi psihoterapeuta), o odrastanju, braku, kao i filmskoj industriji. Nije mogao da veruje da je pred njim žena koja nema ni pune 32.

U seriji se sve vrti oko stvari koje želite a nemate", kaže Naomi, koju je u prve dve epizode vodio režiser Sem Tejlor-Džohnson.

Naime, spremajući se za ulogu terapeutkinje, iskoristila je i sopstvena iskustva u vezi terapije.

Provela sam neko vreme po terapeutskim ordinacijama. Tamo sam dobila potrebnu pomoć u kriznim trenucima."

Šokantno priznanje Naomi Vots: Izgladnjivala sam se da bih ušla u haljinu za dodelu Oskara!

 

Evo šta se nadala da će shvatiti o sebi u ovom svom poslednjem projektu, ne oklevajući da počne priču iz detinjstva.

 

Mnogo smo se selili dok sam bila mala. U Engleskoj sam promenila devet škola. Krenuli smo iz Kenta. Odselili se u Kembridž na kratko. Živeli smo u Norfolku, u Safolku, u Velsu - tamo su mi živeli baka i deka. Puno selidbi, mnoštvo različitih škola, mnogo otkrivanja sebe. Kako da se uklopim u ovu grupu? Kako da me prihvate? Ko da budem? Ko oni žele da ja budem? To je deo gde se 'Gypsy' preslikava s mojim životom, ta stalna redefinicija sebe."

foto: Profimedia

Nastavak pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker