tragična sudbina lepotice

Smrt pod nerazjašnjenim okolnostima: Nakon svađe sa suprugom, glumica pronađena mrtva na obali (FOTO)

0
Nikom nije bilo jasno, zašto je njen suprug prošao nekažnjeno
foto: Profimedia

Nema dovoljno dokaza

 

"Nije moguće isključiti nenasilni ili neplanirani ulazak u vodu... Budući da postoje brojna neodgovorena pitanja i ograničeni dokazi za sprovođenje istrage, patolozi smatraju kako bi se način smrti trebao ostaviti kao neodređen," piše u izveštaju.

 

Policija u Los Anđelesu izjavila je samo da je slučaj još otvoren, ali odbijaju komentirati nove dokaze. Valken, kao deo ljubavnog trougla, o nesreći je odbio da razgovara nakon prvog policijskog ispitivanja. Zbog toga su ga mediji prozvali i nemim svedokom.

 

Kapetan uveren da je suprug kriv

 

"Šta hoćeš?!? Je.... mi ženu, to hoćeš," Vagner je navodno vikao kapetanu pre nego je na rukohvat broda razbio bocu vina.

 

Potresna ispovest: Glumica progovorila o zatvorskim danima, razvodu i borbi za starateljstvo - SVEMU što ju je snašlo u poslednjih nekoliko godina

 

Kapetan Davern je sestri pokojne glumice, Lani Vud, rekao da nije video da Vagner tuče Natali, ali krivi ga za njenu smrt. Rekao je da je, dok su se oni svađali, bio na palubi broda Splendour i morao je da pojača muziku kako ih ne bi čuo kako se deru.

 

"Kad je pala u vodu nije nam dozvolio da je tražimo, da joj na bilo koji način pokušamo pomoći. Nismo smeli ni da pozovemo Obalnu stražu da je nađu. Hteo je da je nauči pameti," tvrdi bivši kapetan broda koji je uveren da je Natalina smrt povezana sa svađom sa suprugom.

 

"Natali se mnogo bojala vode. Dok smo bile male majka je plašila pričom kako će se utopiti ako noću ulazi u ovdu," rekla je Lana Vud koja ne želi da smrt njene sestre ostane nerazjašnjena.

makonda-tracker