tragična sudbina lepotice

Smrt pod nerazjašnjenim okolnostima: Nakon svađe sa suprugom, glumica pronađena mrtva na obali (FOTO)

0
Nikom nije bilo jasno, zašto je njen suprug prošao nekažnjeno

 

foto: Profimedia

 

Zbog ličnih problema udaljavala se i od supruga, a snimajući film "Brainstorm" 1981., zbližila se s kolegom glumcem Kristoferom Vokenom.

Prva verzija događaja

 

Vagner, Natali i Valken odlučili su da vikend u novembru provedu ploveći do ostrva Santa Katalina. Od posade na brodu bio je samo kapetan Denis Davern.

 

Nakon što su celo veče pili, Vagner i Valken konačno su krenuli na spavanje. Pre nego je legao, Vagner je otišao kod supruge da joj poželi laku noć, ali nije je našao. Nekoliko sati nakon toga, 43-godišnju Natali pronašli su kako mrtva pluta u moru.

 

Glumičinu smrt policija je proglasila nesrećnim slučajem, alu u novembru 2011. ponovno su otvorili istragu nakon što je kapetan broda Denis Davern za NBC rekao da je Natali umrla nakon burne i nasilne svađe između Vagnera i Volkena. Svega devet meseci kasnije, uzrok smrti promenjen je iz slučajnog utapanja u utapanje i druge neutvrđene faktore.

 

Ljubomora ju odvela u smrt?

 

Svi osim kapetana pili su vino i mešali ga sa sedativom - utvrđeno je nakon nesreće. Trojac je noć proveo družeći se, sve dok nije buknula svađa između Vagnera i Valkena. Robert je u sukobu razbio bocu o sto. Zatim je između njih stala i Natali koja je nastavila da se svađa s Vagnerom. Volken je, prema iskazima policiji, tada otišao u svoju sobu i zaspao.

 

Kapetan je čuo žestoku svađu, ali je odlučio da paru da privatnost te je pojačao muziku kako ih ne bi čuo. Nakon što je njeno telo izvučeno iz okeana, utvrđeno je da je imala modrice po rukama i zglobovima te ogrebotine na vratu što pokazuje da je bila ozleđena pre nego što je pala u okean i utopila se pod sumnjivim okolnostima, navodi se u izveštaju koje je objavio Zavod za patologiju u Los Anđelesu.

 

Lice mi je unakaženo i moram da nosim masku: Jeziva ispovest misice koju je bivši dečko oslepeo kiselinom (FOTO)

 

"Mislio sam da je odlučila da pobegne zbog svađe ili da veže brodić jer smo usidrili. Tek kad je prošlo nekoliko sati, odlučio sam da je pronađem", ispričao je Vagner koji priznaje da je bio ljubomoran na odnos između Volkena i njegove supruge.

 

Telo Natali Vud pronađeno je iduće jutro na obali ostrva. Bila je obučena u spavaćicu. U krvi joj je pronađena mešavina alkohola i tableta.

 

Nastavak na narednoj strani...

 

 

makonda-tracker