ostala bez reči

Kad je prvi put videla oca u haljini, nije ga prepoznala: Kendal Džener otkrila kako se osetila kad je ugledala Brusa u ženskoj odeći

0
Nakon što je objavljeno da je Brus Džener odlučio da promeni pol, sve je zanimalo kako na to gledaju njegova supruga Kris i njegovo šestoro dece.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Jedna od njih - manekenka Kendal Džener - progovorila je na tu temu.

 

Međutim, ona nije pričala o svemu onome što je usledilo već o situaciji kada je prvi put, mnogo pre nego što je on odlučio da promeni pol, videla svog oca u haljini.

 

Obukla haljinu koju SVAKO može da priušti i izazvala haos: Kajli Džener u toaleti na kojoj bi joj i Kim pozavidela (FOTO)

 

- Ustala sam usred noći i otišla u kuhiju po čašu vode, a tamo sam naišla na tatu, koji je nosio žensku haljinu. Nisam ga prepoznala. Kada sam shvatila da je on, osetila sam se očajno - rekla je Kendal.

 

Manekenka je objasnila je njen otac u tim trenucima skrivao činjenicu da se oseća kao žena rođena u muškom telu, pa se oblačio kao žena dok je ostatak njegove porodice spavao.

 

1 / 9 Foto: Profimedia

 

- Svuda po kući smo nalazili perike i lakove za nokte, a Brus je bio veoma misteriozan. Bila sam sigurna da vara našu majku - istakla je Kendal.

 

Brus Džener prošle godine je konačno promenio pol i postao Kejtlin Džener. Kako je tom prilikom istakao, on je žena koja voli žene.

 

makonda-tracker