stoji joj kao salivena

Obukla haljinu koju SVAKO može da priušti i izazvala haos: Kajli Džener u toaleti na kojoj bi joj i Kim pozavidela (FOTO)

0
Članice porodice Džener-Karadašijan ne štede kada je odeća u pitanju, ali Kajli je nedavno pažnju privukla neverovatno povoljna toaleta.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako imaju veoma skup ukus i obično nose haljine prestižnih dizajnera, pojedine članice ove slavne porodice ne opterećuju se brendovima.

 

Kajli Džener je definitivno jedna od njih, a simpatije celog sveta osvojila je pojavivši se na crvenom tepihu u haljini koja košta svega 44 dolara!

 

Njoj se divi i Kajli Džener, a naše tinejdžerke je odavno osvojila: Srpska zvezda postaje pevačica - i sprema se da osvoji svet!

 

Reč je o kratkoj haljini zlatne boje koja ističe sve Kajline atribute - besprekorno izvajane noge, uzak struk, atraktivnu zadnjicu i grudi.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Nakon što je Kajli ponela ovu haljinu, na internetu je zavladala prava pomama za njom - za kratko vreme, više od 23.000 ljudi je na sajtu kuće koja ju je dizajnirala pretraživalo po tagu mini zlatna haljina.

 

Kako da minđuše od 3.500 dinara izgledaju kao milion dolara? Džej Lo pokazala da to UOPŠTE nije problem! (FOTO)

 

Ona je, inače, slična modelu koji je jednom prilikom ponela njena starija sestra Kim, ali još seksepilnija!

 

 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

 

makonda-tracker