na novom terenu

Ovako izgleda život Donalda Trampa u Beloj kući: Jedna stvar ga je oduševila, ali postoji i nešto što mu se UOPŠTE ne dopada

0
Poznato je da novi predsednike Amerike gotovo nikada ne spava u hotelu jer uživa u kvalitetnom snu samo u svom krevetu. Međutim, s novim poslom on je dobio i novi dom, ali i potpuno drugačiji način života.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Donald Tramp u predizbornoj kampanji obišao je skoro svaki kutak u SAD-u, prošao je hiljade i hiljade kilometara, ali uglavnom se nigde nije zadržavao više od dan, dva.

 

Objašnjenje je vrlo jednostavno - čovek obožava da spava u svom sopstvenom krevetu. Doslovno je izludeo svoje pilote i ostalo osoblje koji je moralo svakodnevno da ga vrati u Njujork. Novi predsednik sada je punih pet dana proveo na nepoznatom području, u Beloj kući. Sada se postavlja pitanje - kako se snašao?

 

Jednu namirnicu jede baš SVAKI DAN: Otkrivene 3 strogo čuvane tajne Melanije Tramp za savršen izgled (FOTO)

 

Sudeći po insajderskom izveštaju Njujork tajmsa, koji se pozabavio Trampovom svakodnevicom u Vašingtonu, zaključak je da mu uopšte nije loše. Čak su se i njegovi saradnici brinuli kako će uspevati da ga zadrže van Njujorka, ali nakon pet dana situacija izgleda obećavajuće. Tramp deluje zadovoljno, čak i ushićeno.

 

- Šta me najviše oduševilo? Telefoni! To su najbolji telefoni koje sam koristio u životu. Reči samo izlaze iz mene - rekao je Tramp u jednom intervjuu referirajući na činjenicu da ga niko ne prisluškuje ili snima njegove razgovore.

 

 

A kako izgleda jedan običan dan u novom životu Donalda Trampa? Ustaje iz kreveta nešto pre šest i prvo što radi - pali televiziju. Nakon što pogleda sve jutarnje vesti, ode na doručak u Zapadno krilo i prelista novine, a usput objavi i nešto na Tviteru. Na stolu su Njujork tajms, Njujork post i Vašington post.

 

Njegovi sastanci počinju oko devet sati, mnogo ranije nego što je navikao i tu leži najveća promena u njegovom životu. To je vreme uvek bilo rezervisano za njegovu omiljenu preokupaciju - gledanje TV-a. Ipak, navodi Njujork tajms, slobodno vreme u večernjim satima omogućuje mu mnogo vremena za sedenje pred TV ekranom.

 

Popodneva su rezervisana za potpisivanje novih odluka u Ovalnoj sobi i sastanke u Zapadnom krilu. Ipak, najviše je opčinjen Ovalnom sobom. Ponekad sedi sam u njoj i samo gleda prostoriju i divi joj se, piše Jutarnji.

 

- A ponekad zovem porodicu i saradnike. Svi uđu unutra i samo gledaju i dive se - rekao je Tramp.

 

 

makonda-tracker