na novom terenu

Ovako izgleda život Donalda Trampa u Beloj kući: Jedna stvar ga je oduševila, ali postoji i nešto što mu se UOPŠTE ne dopada

0
Poznato je da novi predsednike Amerike gotovo nikada ne spava u hotelu jer uživa u kvalitetnom snu samo u svom krevetu. Međutim, s novim poslom on je dobio i novi dom, ali i potpuno drugačiji način života.

 

foto: REUTERS/Jonathan Ernst

Svi bivši predsednici najviše zamerke su imali na činjenicu da su ponekad danima bili zatvoreni unutar Bele kuće. Najviše je zanovetao Buš Mlađi kojeg su zidovi zgrade izluđivali i koji je najviše sanjao - sveži vazduh.

 

Međutim, kad je u pitanju Tramp, tu nema nikakvih problema. Njegovi saradnici tvrde da taj može danima da izdrži u zatvorenim prostorijama. Tramp je ranije živeo u penthausu na 58. spratu Tramp Tauera, a kancelarija mu je bila na 26. spratu. Dakle, mogli su da prođu dani dok ne izađe iz zgrade. Jedini dodir s spoljnim svetom je imao preko prozora s kojeg je pogled pucao na Central park.

 

Hoće li Bela kuća imati SOBU ZA ULEPŠAVANjE? Trampovi za SAMO NEKOLIKO sati promenili enterijer čuvene rezidencije, ali tu nije kraj (FOTO)

 

Vrlo brzo nakon inauguracije, Tramp je ostao i bez supruge. Melanija se zajedno s njihovim 10-godišnjim sinom Baronom vratila u Njujork i tamo će biti sve do kraja Baronove školske godine, a onda će se trajno preseliti u Vašington.

 

 

Njujork tajms podrugljivo navodi da Tramp neće očajavati, da će mu društvo praviti najbolji prijatelji - TV i nezaštićeni pametni telefon preko kojeg na Tviter šalje komentare na svoje "omiljene" emisije.

 

- Ma nema veze, dolaziće preko vikenda. Melanija će ovde biti i ranije - kaže Tramp.

 

Tramp je potvrdio da uživa u svom novom domu iako je bio poprilično ljut zbog komentara nakon njegove inauguracije. Njegov portparol Šon Spajser pokušao je da popravi stvar, ali na kraju se sve završilo s jednom od najbizarnijih pres konferencija u istoriji Bele kuće. Dan kasnije njegova savetnica Kelan Konvej je spomenula pojam alternativne činjenice, koji nije najbolje prošao kod novinara i javnosti, ali Tramp je bio oduševljen tim njenim istupom, a nahvalio je i Spajsera.

 

makonda-tracker