podsetnik

Porodično nasilje, razvodi, (ne)očekivan nervni slom... 10 skandala kojima su poznati 2016. učinili najburnijom holivudskom godinom do sad

0
Svetske zvezde navikle su da budu uvek su u žiži javnosti, ali u ovim situacijama su na svaki način pokušavale da pobegnu od medija.

 

Olimpijske laži

 

 

 

Rajan Lohti, jedan od najpopularnijih američkih plivača, slagao je tokom Olimpijskih igara u Riju da je opljačkan pod pretnjom vatrenim oružjem. Svet je bio šokiran stresom koji je sportista preživeo, opasnim situacijama koje vrebaju u Brazilu... a onda su se pojavili snimci koji su pokazali da je Lohti sve izmislio! Plivač je preko noći pobegao u SAD, dobio zabranu učešće na plivačkim takmičenjima za narednih 10 meseci, a onda pokušao da "kupi" simpatije navijača učešće u emisiji "Ples sa zvezdama", odakle je ubrzo izbačen.

 

#OscarsSoWhite

 

U februaru 2016. godine, ovaj heštag bio je veoma popularan na Tviteru. Sve je počelo tako što je neko primetio da nijedan glumac ni glumica nominovani u glavnim kategorijama nisu afroameričkog porekla. To je pokrenulo raspravu u javnosti o tome zbog čega Holivud uopšte da je više uloga glumcima bele boje kože, čak i kad ne igraju lik belca - Skarlet Johanson je, recimo, nedavno snimila film u kom igra Japanku!

 

Donald Tramp protiv Holivuda

 

foto: Profimedia

Kada je poznati biznismen najavio kandidaturu za mesto predsednika SAD-a, niko ga nije shvatio ozbiljno. Ipak, kako je kampanja odmicala, bilo je sve očiglednije da njegove šanse nisu male, pa su i slavni obratili pažnju na budućnost Amerike. Mnogi od njih najavili su da će se preseliti ukoliko na čelo države dođe Donald Tramp, a ekipa emisije Saturday Night Live snimila je veliki broj skečeva koji veoma direktno i surovo vređaju Trampa.

 

Drama zbog koje je Kim Kardašijan odmorila od selfija

 

foto: Profimedia

Do pre nekoliko meseci bilo je nezamislivo da najpoznatija rijaliti zvezda na svetu ne objavi na Instagramu makar po jednu seksepilnu fotografiju dnevno. Međutim, nakon što je napadnuta i opljačkana u Parizu, Kim Kardašijan se povukla iz medija, nije prisustvovala javnim događajima i odmorila je od društvenih mreža.

 

Kanje Vest nakon nervnog sloma završio u duševnoj bolnici

 

foto: Profimedia

Za neke obožavaoce slavnog repera ovo je bio šok, a neki tvrde da je Kanje godinama najavljivao sunovrat. Njegovo ponašanje posebno je bilo problematično dva meseca pre nego što je hitno prebačen u bolnicu, odakle je izašao veoma brzo, a porodica Kim Kardašijan je njegovu hospitalizaciju pripisivala umoru i brizi zbog pljačke u Parizu. Nije malo onih koji, međutim, veruju da je Kanje izmislio nervni slom kako bi naplatio novac od osiguranja i izvukao se iz dugova.

 

Bijonse o Džej Zijevoj preljubi... ili ne?

 

foto: Profimedia

Po objavljivanju vizuelnog albuma Lemonade, konkretno pesme Sorry, Kraljica Bi je privukla mnogo pažnje zbog stiha o "Beki s dobrom kosom". Mnogi su ovo protumačili kao Bijonsino jadanje da ju je Džej Zi prevario, a u mesecima koji su usledili pisalo se samo o tome ko je Beki. U konkurenciji su se, između ostalih, našle Rita Ora i Kris Džener.

 

Nakon četiri decenije ljubavi, brak Ozbornovih je i dalje buran

 

 

 

U maju 2016, Šeron je otkrila da je njen suprug vodio dvostruki život, a mesec dana kasnije, Ozi je priznao da je zavisnik od seksa. Šeron, njihova ćerka Keli i javnost osuđivali su Ozija, paparaci su danonoćno sedeli ispred njegove porodične kuće, a onda je usledilo - pomirenje. Štaviše, Ozi je za rođendan iznenadio Šeron dolaskom u njenu emisiju The Talk, cvećem i romantičnim poljupcem pred kamerama...

 

Tejlor Svift protiv svih

 

foto: Profimedia

Plavokosa pevačica izgradila je imidž dobre devojke iz komšiluka, ali je samo tokom ove godine uspela da doživi veoma buran i javan raskid veridbe s Kalvinom Harisom, ali to nije sve. Tejlor je, naime, rekla da je uvređena jer ju je Kanje Vest izvređao u jednoj pesmi, da bi Kanje objasnio da mu je ona to dopustila u jednom telefonskom razgovoru. Tejlor je to demantovala, a Kim Kardašijan je dokazala Kanjeovu priču objavivši snimak tog dogovora. Ubrzo je internetom počeo da se širi heštag #TaylorSwiftIsOverParty, koji su pisale mnoge poznate ličnosti i Tejlorini bivši prijatelji poput Džastina Bibera.

 

 

makonda-tracker