podsetnik

Porodično nasilje, razvodi, (ne)očekivan nervni slom... 10 skandala kojima su poznati 2016. učinili najburnijom holivudskom godinom do sad

0
Svetske zvezde navikle su da budu uvek su u žiži javnosti, ali u ovim situacijama su na svaki način pokušavale da pobegnu od medija.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Iako su snimili veliki broj filmova, pesama, zabeležili mnogo uspeha i na privatnom i na poslovnom planu, ove poznate ličnosti pamtiće 2016. godinu po tome što su u njoj prošli najteže trenutke u svojim životima.

 

Džoni Dep, miljenik žena i... nasilnik

 

foto: Profimedia

Jedan od najpoželjnijih muškaraca na svetu postao je manje privlačan pripadnicama nežnijeg pola kada ga je supruga Amber Herd optužila za nasilje u porodici i zatražila zabranu prilaska i razvod. Gotovo niko joj nije poverovao, ali ubrzo su se pojavile fotografije lepe glumice u modricama, pa joj je Džoni po nalogu suda isplatio sedam miliona dolara odštete i razvod je brzo okončan.

 

Rastanak najlepšeg para na svetu

 

foto: Profimedia

I ova naizgled idilična veza, koja je trajala 12 godina, završena je burno - Anđelina je Breda optužila da je bio nasilan prema njihovoj deci, pojavile su se glasine o preljubi, Pitu je bilo zabranjeno da vidi decu, pa je morao svake sedmice da dokazuje da ne koristi narkotike... Ovaj skandal i dalje traje, a u medijima se gotovo svakog dana pojavi neka nova informacija.

 

makonda-tracker