Većina stala na njenu stranu

Kim Kardašijan kakvu svi osuđuju: Ko će se obući kao žrtva pljačke za Noć veštica?! (FOTO)

0
Noć veštica je jedan od omiljenih praynika u Americi, i svi se trude da na vreme obezbede što originalniji kostim. Međutim, jedan koji je pušten u prodaju nikako da nestane sa rafova, jer je narod izrevoltiran njenogov pojavom...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

"Žrtva pljačke u Parizu" naziv je kostima za Noć veštica koji se pojavio na sajtu Costumeish, specijalizovanoj za prodaju kostima i sitnica za ovu priliku. Kostim se sastoji od seksi ogrtača, duge crne perike, ogromnih naočari za sunce, ogromnog prstena i konopca za vezivanje ruku.

 

foto: Profimedia

Iako hejteri nikada ne štede slavnu rijaliti zvezdu Kim Kardašijan Vest, ovaj put je većina stala na njenu stranu i u komentarima su osudili potez sajta koji prodaje kostim.

 

foto: Profimedia

Džonaton Viks, osnivač Costumeisha novinarima je rekao da mu je jako žao što ljudi danas ne znaju da se smeju na svoj račun i da je Noć veštica samo jednom u godini, kao i da svi treba da se opuste.

 

Istrumirana i psihički uzdrmana: Kim Kardašijan se povlači iz javnosti?!

Još nismo prodali nijedan, ako vam to nešto znači", rekao je Viks koji odbija da popusti fanovima slavne starlete i neće da povuče kostim iz prodaje.

makonda-tracker