Želi da izgleda kao Barbi?

Slavna majka zabrinuta za svoju ćerku: Toliko plastičnih operacija, šuška se i da je izvadila rebro... (FOTO)

0
Glumica Olivija Njutn Džon izrazila je veliku zabrinutost, pošto je njena ćerka ponovo postala glavna tema američkih tabloida...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, njena ćerka, Kloi Latanci, ponovo je postala glavna tema, zbog drastičnih promena koje čini plastičnim operacijama.

 

Tridesetogodišnja ćerka glumice Olivije Njutn Džon navodno je na plastične operacije potrošila skoro pola miliona dolara. U to spadaju operacije nosa, nekoliko uvećavanja grudi, fileri i botoks.

 

foto: Profimedia

Kloi je opsednuta time da izgleda kao 'Barbi' lutka, i nikada nije potpuno zadovoljna svojim izgledom", rekao je izvor za australijski magazin "New Idea", i dodao da je njena majka očajnički zabrinuta za svoju ćerku.

Potresna ljubavna priča Olivije Njutn Džon: Neočekivani povratak stare ljubavi nakon duge decenije

 

Plastični hirurg dr Tal N. Hjums rekao je da sumnja da je Kloi nekoliko puta povećala grudi, da je imala liposukciju, a među njenim prijateljima šuška se da je izvadila i rebro. Sve to koštalo ju je oko 415 hiljada dolara, a najskuplja je bila operacija zadnjice, koja je koštala 66 hiljada dolara.

 

foto: Profimedia

Ipak, Kloi uporno negira glasine o svojim estetskim intervencijama. Nedavno je izjavila da je ranije koristila filere, ali da ih više ne koristi, te da pune usne ima zahvaljujući proizvodu kojim kod kuće može da uveća usne.

 

Kloi je počela da se bavi glumom i pevanjem kada je imala 15 godina, a od tada do danas mnogo se promenila. U prošlosti se borila sa poremećajem u ishrani i zavisnošću od narkotika, zbog čega je sedam meseci provela na rehabilitaciji.

 

foto: Profimedia

 

makonda-tracker