jeste li ga videli skoro?

Za razliku od ostalih, nije se odrekao oca: Kako danas izgleda jedini biološki sin Anđeline Džoli i Breda Pita?

0

Među decom Breda Pita i Anđeline Džoli, jedan od misterioznijih je Noks Džoli Pit, za kog mnogi ne znaju kako izgleda.

Noks Džoli Pit uslikan je posle teretane
Noks Džoli Pit uslikan je posle teretanefoto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Odnos nekadašnjeg najlepšeg para na svetu, Anđeline Džoli i Breda Pita, i danas intrigira fanove širom sveta, s obzirom na to da nikako tokom godina nisu našli mir i međusobni ponovni sklad.

 

Svega toga nisu pošteđena ni njihova deca, kojih imaju šestoro, usvojenih i bioloških, a većina njih se (javno) odrekla oca Breda Pita, osim Noksa, koji se i dalje predstavlja imenom oba roditelja, za razliku od svojih sestara.

 

Nijedno od šestoro dece koje par ima zajedno ne uživa preterano u pažnji medija, pa se ne eksponiraju više nego što je potrebno, sa izuzetkom povremenog pojavljivanja s majkom na crvenom tepihu.

 


I dok neke od njih viđamo prilično često s mamom, Noks, Vivijenin brat blizanac, jedan od misterioznijih među decom para. 

 

On se gotovo nikada ne eksponira javno i malo toga se zna o njemu, dok se njegova sestra već donekle i bavi javnim poslom. Paparaci su ga uslikali nakon što je nedavno napunio 16 godina, a njegove fotografije otkrivaju i nešto o njegovim hobijima.

 

Noks Džoli Pit je Vivijenin blizanac i slika i prilika svoje mame
Noks Džoli Pit je Vivijenin blizanac i slika i prilika svoje mamefoto: Terma, SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Noksa su paparacu uhvatili nakon teretane, a u rukama je nosio bokserske rukavice. Očito je da veoma liči na svoju sestru bliznakinju Vivijen, kao i mamu Anđelinu, koja ih je rodila u Nici.

 

Pogledajte još fotografija u galeriji:

 

1 / 4 Foto: Terma,SL / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker