(foto)

Šta radi Anđelina Džoli s posterom Breda Pita u gradu?! Nove fotografije glumice otkrile su nešto neočekivano

0

Anđelina Džoli nedavno je povukla svoju tužbu protiv Breda Pita, a sada je fotografisana s posterom s njegovim likom.

Anđelina Džoli s Bredom Pitom godinama nije u dobrim odnosima
Anđelina Džoli s Bredom Pitom godinama nije u dobrim odnosimafoto: Zuma / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumački par koji je nekada važio za najlepši na svetu, a danas ne može da se vidi očima svakako jesu Anđelina Džoli i Bred Pit. Njihova ljubav odavno je gotova, ali to ne znači da ih fanovi ne vole zajedno, makar na slici.

 

Anđelina je nedavno povukla svoju tužbu protiv Breda, a njih dvoje su već nekoliko godina na ratnoj nozi.

 

Međutim, zbog fanova Anđelina je spremna na mnogo toga, a njen potez pokazao je da nije sujetna. Naime, glumicu su paparaci uslikali kako potpisuje svoj autogram na posteru filma "Gospodin i gospođa Smit" iz 2005. godine, na Filmskom festivalu u Njujorku.

 

Džolijeva je zadržala stoički izraz lica dok se potpisivala na poster na kom su likovi nje i njenog bivšeg muža, ali izbegavala je da pogleda njegov lik, prenose strani mediji.

 

Anđelina Džoli se potpisuje na posteru filma 'Gospodin i gospođa Smit'
Anđelina Džoli se potpisuje na posteru filma "Gospodin i gospođa Smit"foto: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Džolijeva i Pit su igrali venčani par koji su u tajnosti plaćene ubice u filmu "Gospodin i gospođa Smit", koji se pojavio u bioskopima iste godine kada se glumac razveo od Dženifer Aniston.

 

Njih dvoje su se od kraja svoje ljubavi našli u burnom odnosu, koji je kulminirao sudskim bitkama minulih godina, a neka od njihove dece odrekla su se prezimena Pit. Imaju šestoro dece, usvojene sinove Medoksa, Paksa i ćerku Zaharu, kao i biološku decu Šajlo i blizance Vivijen i Noksa.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir

 

makonda-tracker