ona je ponosna

Neki je razumeju, drugi – vređaju: Snimak ćerke Anđeline Džoli i Breda Pita ponovo se širi mrežama i deli mišljenja

0

Jedno po jedno, deca Anđeline Džoli i Breda Pita okreću leđa ocu, a jedna od njihovih ćerki već neko vreme ne krije koliko je ponosna što raskida sve veze s njim.

Anđelina Džoli sa petoro od šestoro dece koju ima s Bredom Pitom
Anđelina Džoli sa petoro od šestoro dece koju ima s Bredom Pitomfoto: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Anđelina Džoli je od početka karijere jedna od najvećih zvezda Holivuda, a ljubav i rastanak s Bredom Pitom jedna je od omiljenih tema u svetskim medijima već dve decenije, pa ne čudi što fanovi para rado čitaju i o njihovoj deci.


Ovih dana društvenim mrežama ponovo kruži snimak Anđelinine i Bredove ćerke Zahare nastao prošle godine, prilikom prijema u jedno sestrinstvo na koledžu, kada je ona otkrila da više ne nosi prezime svog slavnog oca.


U delu ceremonije u kom studentkinje glasno izgovaraju svoja imena, Zahara je entuzijastično povikala:


Zahara Marli Džoli!

@pagesix

Zahara Jolie-Pitt became an official member of the Alpha Kappa Alpha organization — the first historically Black sorority — at Spelman College in Atlanta. Head to the link in our bio for more details.

♬ original sound - Pagesix | Celebrity Gossip

Ovaj snimak je privukao mnogo pažnje i 2023, kada je osvanuo na Instagramu i Tik Toku, a komentari su podeljeni: dok deo obožalavaca Breda Pita razume da je Zaharina stvar kako će se prezivati, nije malo onih koji je nazivaju "nezahvalnom".

"Pružio joj je sve, kako je nije sramota", "Da nije bilo njega, odrastala bi u sirotištu", "Hoće li jednog dana odbiti njegove milione kao što odbija prezime"... neki su od komentara.

 

"Sigurno ima veliki razlog, niko ne odbacuje oca tek tako", "Pustite dete da živi svoj život", "Bred nije svetac samo zato što je lep", "To nema veze s njom, čim ga sva deca mrze, jasno je da je nešto skrivio"... pišu drugi.

 

Zahara i Šajlo s majkom Anđelinom na crvenom tepihu
Zahara i Šajlo s majkom Anđelinom na crvenom tepihufoto: Profimedia, Stefano Colarieti / LaPresse

Odnos Breda Pita s decom


Koliko je poznato, Zahara nije podnela zvaničan zahtev da se iz njenog punog imena ukloni prezime Pit, za razliku od njene godinu dana mlađe sestre Šajlo, koja je to učinila na dan svog 18. rođendana, u maju ove godine.


I 16-godišnja Vivijen okrenula je na ovaj način leđa Bredu Pitu, pa je tako otkriveno da je ranije ove godine, dok je bila pomoćnica produkcije u mjuziklu "Autsajderi", na kom je sarađivala s Anđelinom, potpisana kao Vivijen Džoli.

 

Vivijen je majci pomagala tokom produkcije predstave 'Autsajderi', koja je nagrađena Tonijem
Vivijen je majci pomagala tokom produkcije predstave "Autsajderi", koja je nagrađena Tonijemfoto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Anđelina Džoli i Bred Pit zavoleli su tokom snimanja filma "Gospodin i gospođa Smit" (2005), a zajedno su izgradili veliku porodicu. Danas imaju šestoro dece: Medoksa (23), Paksa (20), Zaharu (19), Šajlo (18) i blizance Noksa i Vivijen (16).

Kako je nedavno preneo People, 60-godišnji glumac "praktično nema kontakt" sa svojom odraslom decom. Međutim, on još uvek ima pravo na posete svojim petnaestogodišnjim blizancima Noksu i Vivijen, iako ih u tom trenutku nije viđao koliko bi želeo zbog poslovnih obaveza. Koliko je poznato, sina Paksa, koji je nedavno doživeo saobraćajnu nesreću, glumac nije posetio u bolnici.

 

Bred Pit u poslednje vreme mnogo vremena provodi u Evropi, gde je snimao film o Formuli 1
Bred Pit u poslednje vreme mnogo vremena provodi u Evropi, gde je snimao film o Formuli 1foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Anđelina i Bred venčali su se tek 2014, posle deset godina ljubavi i porodičnog života, a rastali se već 2016.

 

Navodno je njihov loš odnos vrhunac doživeo prilikom porodičnog putovanja, kada je glumac u avionu pod dejstvom alkohola pravio incidente i napadao suprugu i jedno od dece, prema pisanju medija, a na internetu su se pojavile i Anđelinine modrice koje su navodno posledica njegovih nasrtaja.

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Tajne Breda Pita

 

makonda-tracker