a sad...

Optužila ga je da je davio dete, prosipao pića po njima... Najnoviji potez Anđeline u borbi s Bredom nikom nije jasan

0

Odnos Anđeline Džoli i Breda Pita godinama je na tankom ledu, a sad je došlo do preokreta.

Anđelina Džoli odustala je od optužbe koju je uputila protiv Breda Pita
Anđelina Džoli odustala je od optužbe koju je uputila protiv Breda Pitafoto: EPA-EFE/FABIO FRUSTACI

Holivudska glumica Anđelina Džoli već godinama bije sudske bitke sa Bredom Pitom, nekadašnjim partnerom i velikom ljubavlju, s kojim je stvorila veliku porodicu, a deca su u poslednjem periodu jedno po jedno krenuli da ga se odriču.

 

Ipak, i Anđelina se sada odrekla svoje sudske bitke koja traje dve godine, i to u vezi s dokumentima povezanim s optužbama koje je uputila protiv Breda Pita.

 

Naime, glumica je anonimno, kao Džejn Do, tužila bivšeg partnera, a u sve je umešan i FBI, koji je istraživao navodni fizički obračun partnera u privatnom avionu 2016. godine.

 

Pit je optužen da je prosuo crveno vino i pivo po Anđelini i jednom od njihove dece na privatnom letu, što su tvrdnje koje on demantuje. Ove navode je istraživao FBI.

 

Sudska dokumenta koja su dostavljena In Touch šouu navode da je "Džejn Do" odustala od tužbe i obavestila sud o svojoj odluci 25. septembra.

 

Anđelina je odustala od tužbe protiv Breda Pita
Anđelina je odustala od tužbe protiv Breda Pitafoto: EPA/WALTER BIERI

Detalji ovog incidenta prvi put su objavljeni u avgustu 2022. godine, a navodilo se da je Pit, navodno, davio jedno od dece, a drugo udario u lice. Džolijeva ga je optužila da ju je hvatao za glavu.

 

Par je romansu započeo 2005. godine, nakon što su glumili u filmu "Gospodin i gospođa Smit", a venčali su se u avgustu 2014. godine, u svom domu u Francuskoj. Ipak, u srećnom braku bili su svega 25 meseci.

 

Od tada vode sudske bitke, između ostalog i za starateljstvo nad decom, od kojih su četvoro sada već punoletni.

 

Šajlo Džoli jedno je od dece koje su se odrekla prezimena Pit, i to preko novina
Šajlo Džoli jedno je od dece koje su se odrekla prezimena Pit, i to preko novinafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVDE ŽIVI ANĐELINA DŽOLI: raskošna kuća u Los Anđelesu

 

makonda-tracker