kako vam se čini?

Košarkaš ne krije šta misli o tome: Sin Medžika Džonsona na Nedelji mode u Parizu — u providnoj haljini!

1

Sin Medžika Džonsona vrlo je transparentan i liberalan kada je u pitanju prihvatanje svog tela, pa rado nosi haljine.

Sin Medžika Džonsona se oslobodio svih stega
Sin Medžika Džonsona se oslobodio svih stegafoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

AktuelnaNedelja mode u Parizu okupila je veliki broj poznatih ličnosti, među kojima su i holivudske zvezde, poput Dženifer Garner, ali i brojne manekenke, javne ličnosti iz sveta mode, glume...

 

Među onima koji su pratili revije najvećih modnih kuća jeste i kontroverzni Ervin Džonson, sin slavnog košarkaša Medžika Džonsona, poznat i kao I Džej Džonson.

 

Sin Medžika Džonsona rano je postao popularan. Osim što mu je otac slavni košarkaš, I Džej je bio deo rijalitija pod nazivom "Bogata deca Beverli Hilsa". Nakon toga bio je i deo prvog rijalitija koji se bavio LGBT osobama.

 

On je pre nekoliko godina javno priznao da je gej, a otac ga je podržao.

 

Zapravo, kako se pisalo, on je najpre plakao, a njegova supruga Kuki priznala je da nije bilo lako razgovarati sa njim, naročito jer njen muž reaguje brzo i burno.

 

Ervin Džonson govorio je kasnije da je nakon razgovora njegov otac došao po njega, odveo ga na večeru i rekao mu da će sve biti u redu i zagrlio ga jako. Medžik je i javno govorio o tome koliko podržava sina, a to je pozitivno uticalo i na Ervina, koji se oseća komforno u svom telu i trenutno ne planira promenu pola.

 

I Džej Džonson na Nedelji mode u Parizu
I Džej Džonson na Nedelji mode u Parizufoto: Marechal Aurore/ABACA/Shuttersto / Shutterstock Editorial / Profimedia

On rado nosi žensku garderobu, pa se i u Parizu, na Nedelji mode, pojavio u skroz providnoj crnoj haljini ispod koje je nosio minijaturni modni veš.  

 

Volim sebe takvog kakav jesam. Srećan sam i zadovoljan sobom. Uvek sam govorio — ako se neko ne oseća dobro u svom telu, neka učini nešto po tom pitanju — rekao je pre nekoliko godina za E! News.

 

Bonus video

Užički Supermen stigao u Pariz

 

makonda-tracker