zbunjen

Sin košarkaša Medžika Džonsona SREĆAN što je porodica uz njega: Nisam očekivao da ovako brzo postanem POPULARAN

0

Nakon što je šokirao javnost i priznao da je gej, rijaliti zvezda Ervin "EJ" Džonson priznaje da mu nije lako.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je Medžik Džonson saznao da mu je sin gej, plakao je. Njegova supruga Kuki priznala je da nije bilo lako razgovarati sa njim, naročito jer njen muž reaguje brzo i burno.


Nije dobro primio ovakve vesti. Povredio je moja osećanja, a znam da je povredio i osećanja našeg sina", otvoreno je rekla Kuki.

 

Ervin "EJ" Džonson govorio je kasnije da je nakon razgovora njegov otac došao po njega, odveo ga na večeru i rekao mu da će sve biti u redu i zagrlio ga jako.

 

 

Love these people #teamthis

A post shared by EJ Johnson (@ejjohnson_) on


Sin Medžika Džonsona rano je postao popularan. Osim što mu je otac slavni košarkaš, "EJ" je bio deo rijalitija pod nazivom "Bogata deca Beverli Hilsa". Nakon toga bio je i deo rijaliti programa "EJNYC", prvog rijalitija koji je portretisao LGBT "obojene" osobe.

 

EJ Džonson
EJ Džonsonfoto: Promo

Nisam očekivao da ću postati popularan ovako brzo", priznao je "EJ".

Mladi Džonson govorio je više puta u medijima da ima sreću što ima podršku porodice uvek i da mu je "pao kamen sa srca" što su roditelji prihvatli činjenicu da je homoseksualac.

 

Medžik Džonson gostovao je i u emisiji kod Elen Dedženeris, u kojoj je javno govorio o svom iskustvu roditelja koji je saznao da mu je sin gej.

 

makonda-tracker